Saturday, December 29, 2012

Sale shopping: The Body Shop, Sephora en New Look

Om half vijf besloot ik nog even naar Utrecht te gaan. Ik had gezien dat The Body Shop hun kerstpaletten in de sale had en ik wilde best graag het Moonstone palet, dus dat werd mijn missie. Natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis.

Eerst liep ik langs The Body Shop in winkelcentrum Hoog-Catharijne, maar deze had geen make-up in de sale. Snel liep ik door naar The Body Shop in de binnenstad en daar was het raak! Er lagen nog drie Moonstone palettes, dus eentje was gelijk van mij en ik zag nog meer leuks:

Het Moonstone palet is echt heel mooi. Er zitten ook nog twee kwastjes bij. Het palet was afgeprijsd van € 25 naar € 12,50 wat echt een heel mooi prijsje is voor dit palet.
Er zitten vier brons- en taupekleuren in waarmee je mooie, rustige smokey eyes kunt maken, maar natuurlijk ook andere looks. Het palet zelf is stevig. Onder de oogschaduws is ruimte voor de kwastjes.

De kleuren:
Pretty he? Ik ben echt superblij dat ik dit palet heb kunnen bemachtigen in de sale!

Ook waren er enkele mono oogschaduws afgeprijsd van € 10 naar € 5 per stuk. Ik kocht twee kleuren: Links zie je #40 Baby Pink en rechts #04 Granite (als de namen kloppen, want die staan alleen op de kassabon, maar de nummers zijn in elk geval juist).
Het was al donker toen ik thuiskwam, dus helaas moest ik onder lamplicht fotograferen. De rechterkleur is in het echt wel wat sprankelender, want er zit nog een kleine glinstering door die je hier niet ziet.

Ik kocht ook nog een mini showergel met een vanillegeur, Madagascan Vanilla. Die lag in een sales-bak. Ik had de prijs niet gezien, maar bij de kassa bleek deze (gewoon?) € 4 wat ik eigenlijk dan wel weer duur vond voor zo'n klein flesje, maar ja...

Vervolgens ging ik even kijken bij Sephora. De sale daar viel me wat tegen. Er was vooral veel van het eigen merk in de sale. Ik besloot toch even goed rond te kijken en toen vond ik deze set met Jumbo Pencils.
Van links naar rechts zie je de kleuren White Glitter, Taupe, Kaki, Purple Glitter en Black. Er zitten dus twee glitterkleuren tussen en de rest glanst mooi. Ik wilde altijd al een zwart jumbo pencil als basis en deze set is nog leuker. Zo vind ik Taupe en Kaki verrassend mooie kleuren! De pencils zijn waterproof en beloven 12 uur te blijven zitten. De set was afgeprijsd van € 24,94 naar € 12,45. Er waren nog heel veel sets verkrijgbaar trouwens.

Nadat ik in Sephora was geweest, liep ik nog even langs de New Look afdeling in de V&D. Bij de schoenen werd mijn aandacht gelijk getrok door dit glinsterende paar:

Er was gelukkig nog een paar in mijn maat. Er stond bij dat ze in de sale waren, maar niet voor welk bedrag. De originele prijs was € 19,95 dus ik was erg benieuwd wat het zou worden bij de kassa en wat denk je? Voor € 9 waren ze van mij!

Normaal ben ik helemaal niet zo van dit model, maar het zullen al die glittertjes wel zijn. Misschien trek ik ze wel aan met oud&nieuw. Daar lijken ze me wel geschikt voor! Ik ben er in elk geval heel blij mee!

Heb jij nog iets leuks geshopt de laatste tijd?

4 comments: