Friday, December 7, 2012

Nagellak: Jaipur en Pune (W.I.C. by Herome)

Toen ik op A Shot of Beauty de kleur Jaipur voorbij zag komen, vond ik hem gelijk zo mooi dat ik vrij snel daarna naar de winkel gerend ben om hem te kopen. Maar ja, één nagellak van W.I.C. by Herome voor € 7,50 of twee voor € 12,50? Ik heb Pune daarom ook maar gelijk meegenomen. Tja, Sanaz heeft ze dus al laten zien, dus ik voel me een klein beetje copycat, maar aan de andere kant zijn we dat als beautybloggers natuurlijk zo vaak, omdat iedereen nieuwe collecties en leuke producten wil laten zien (en er ook al genoeg bloggers de complete collectie waaruit deze twee lakjes komen, hebben laten zien). En ik ben zo enthousiast over deze twee kleuren nagellak, dat ik ze jullie niet onthouden wil!

Ik ging allereerst voor Jaipur:

Excuses voor de slordig meegelakte nagelriemrandjes... Eigenlijk heb ik twee voorliefdes wat betreft nagellak: Glitters of donkere, mysterieuze kleuren. Deze behoort duidelijk tot de laatste categorie. In zonlicht komt de kleur het beste tot zijn recht. In grauw daglicht lijkt die namelijk bijna zwart, terwijl die in zonlicht echt tot leven komt.

Pune was niet mijn eerste keuze, maar nu ik hem eenmaal gedragen heb, vind ik hem misschien nog wel leuker dan Jaipur!

Deze ijzigblauwe lak bevat zo veel glittertjes. Je nagels worden hiermee echter eye catchers. Aangezien ik wel van glitter in lakjes houd, ben ik hier echt blij mee. Leuk voor een feestje, maar ook gewoon voor iedere dag.

De lakjes Jaipur en Pune komen uit de Magical India collectie. In de DA waar ik ze gekocht heb, stonden ze in een aparte display. Van de W.I.C. by Herome lakjes heb ik nu nog Perm uit de Stylish Russia collectie op het oog. Dat is een heel mooie donkerroze lak met glitters. Stylish Russia is volgens mij de nieuwste collectie van W.I.C. by Herome, dus ik ga er binnenkort eens naar kijken.

Wat vind jij de mooiste kleur?

3 comments:

  1. Jaipur is zo'n mooi kleurtje! Ik zoek hem al een maand, maar ik kan hem niet vinden in Zwolle! Waar heb jij hem kunnen vinden?

    ReplyDelete