Sunday, December 9, 2012

Make-up: Herontdekt in mijn stash + look

Soms heb je van die make-up producten die je een tijdje uit het oog verliest en dan ineens terugvindt en weer met plezier gaat gebruiken. Althans dit gebeurt vrijwel iedereen met een redelijk grote make-up stash. Zo met het wisselen van de seizoenen heb ik altijd weer zin in nieuwe kleuren en dan duik ik weer wat vergeten producten op uit mijn stash. Zo gebruik ik sinds de koude, donkere dagen weer de make-up die ik in dit artikel laat zien. En als bonus heb ik nog een look gemaakt met één van de paletjes.

The Berlin Collection palet

Dit palet komt uit de Big City Life limited edition van Catrice vorig jaar. Er zitten mooie kleuren oogschaduw in en ook nog twee kleuren blush. De kleuren lijken licht op de foto, maar met dit palet kun je mooie smokey eyes maken. Ik vind het door de donkere kleuren een perfect herfstpalet.


Cromatico palet Adios (Tokidoki)
Ik houd ervan om in de herfst en winter meer donkere, smokey looks te maken en daar is dit paletje perfect voor. Het ziet er misschien speels uit door het cartoon-uiterlijk, maar het bevat kwalitatief zeker hoogwaardige oogschaduw. Daarbij vind ik het lugubere, maar toch schattig ogende poppetje wel origineel.
De kleur die rechtsonder in dit palet zit, vind ik zo mooi. Die kleur is echt bijzonder, niet blauw, niet grijs. Ik heb alleen bij Urban Decay zoiets gezien (Gunmetal). De overige kleuren zijn minder bijzonder maar combineren mooi en dat zwart is mat en daardoor echt intens. Deze zwarte kleur gebruik ik ook vaak om mijn eyeliner mee te fixeren. Zie dit artikel voor meer info en swatches.

Losse pigmenten
Losse pigmenten vind ik altijd prachtig op de ogen. Ze zijn wat lastiger om aan te brengen dan oogschaduw in vaste vorm, maar ze zijn zo mooi en veelzijdig. Met een goede basis, zoals de Glitter Glue van Too Faced, blijven ze ook nog een prima op hun plek. Hieronder enkele pigmenten die ik weer eens hebt afgestoft voor gebruik.

Deze pigmenten zijn van Everyday Minerals en Fyrinnae.
Ik heb nog veel meer losse pigmenten, maar dit zijn mijn favoriete kleuren. Voor swatches van de Fyrinnae pigmenten, bekijk dit artikel.

De lipstick Most Popular van MAC ben ik nog vergeten te fotograferen. Deze berrykleurig lipstick draag ik elke herfst weer graag.

Ik heb een look gemaakt met het Berlin Collection palet van Catrice:


Als dit geen herfstlook is, dan weet ik het ook niet meer! Helaas heb ik niet bijgehouden welke producten ik verder gebruikt heb...

Wat zijn jouw herontdekte producten uit je stash die je weer graag gebruikt?

3 comments:

  1. Wat een prachtige look heb je gemaakt! Het berlin palette van Catrice is erg mooi :)

    ReplyDelete
  2. Heel mooi gedaan! En ik wist niet dat Catrice zo'n mooie paletjes had.

    ReplyDelete
  3. Mooie look! Het berlin palette is zo mooi! Ik heb zelf het blauwe palette, maar die ligt ook een beetje in mijn vergeten stash :(

    ReplyDelete