Friday, November 16, 2012

Nagellak: Bahama Mama & Forever Yummy (Essie)

Tijdens de drie dwaze dagen van de Bijenkorf kocht ik twee lakjes van Essie: Bahama Mama en Forever Yummy. Kijk mee!

De naam Bahama Mama vind ik niet echt bij die typische herfstkleurige lakje passen, maar schijnbaar komt die uit een collectie met de naam Bahamas (als ik het goed begrepen heb). O wat vind ik dit toch een fijne kleur!


Zoals je ziet is die afhankelijk van het licht steeds net weer wat anders van kleur. Hij heeft meerdere laagjes nodig om te dekken. Op de foto's zie je wel een beetje dat die wat streperig lakt en niet helemaal egaal dekt. Bahama Mama is dus niet de makkelijkste kleur om mee te werken, maar ik vind het wel een prachtige, diepe kleur.

Ik heb meer dan 100 nagellakjes, maar... ik had nog geen klassieke, rode kleur! Dat kan natuurlijk niet. Oké, ik had wel al een glanzend rode kleur en eentje met rode glittertjes erdoor, maar dat telt niet helemaal, toch? Forever Yummy is voor mij een uitkomst!

Wat enorm fijn is aan Forever Yummy is dat die eigenlijk al in één laagje volledig dekkend is. Voor de zekerheid heb ik nog een tweede laagje aangebracht, maar dit is dus niet eens nodig. En de kleur is en blijft een klassieker:

Deze prachtige, rode kleur is echt een goede toevoeging aan mijn stash!

Ik vind beide lakjes erg mooi. Wat vind jij van deze kleuren en heb jij ook nagellak van Essie?

1 comment:

  1. De eerste kleur is minder mijn ding, maar de tweede is wel mooi. Mijn favoriete Essie lakje is Head Mistress :-)

    ReplyDelete