Saturday, October 27, 2012

Testing, attention please!

Al jaren ben ik trouwe fan van Colgate tandpasta. Ik was dan ook blij verrast toen ik dit perspakket van Colgate ontving. Vandaag geef ik jullie alvast een sneak peek van de inhoud waarvan ik enkele producten de komende tijd voor jullie zal testen.

Dit zat er in de box:Erg leuk dat er extra gifts in het pakket zaten. Het rode tasje (purse bag) is handig voor bijvoorbeeld uitgaan, omdat er precies een portemonnee en mobiel plus nog wat make-upjes in passen. Een notebook met pen is ook altijd handig, want ik zit regelmatig met gedachtes en ideeën die ik op wil schrijven.

De producten waar het daadwerkelijk om gaat: mondwater, een tandenborstel en tandpasta van Max White One. De tandpasta belooft één tint wittere tanden in een week. Ik ben benieuwd!


De lege box is een perfecte opbergplek voor mijn nagellakstash die nog immer groeit. Je ziet hier trouwens nog een spiegeltje (dat witte rondje) dat er ook bij zat.

De komende tijd ga ik de Max White One producten van Colgate testen en binnenkort kom ik er op terug.

Welke tandpasta gebruik jij?

1 comment:

  1. Wat een geweldig pakketje:D Zo handig ook die doos met spiegel! Ik ben ook echt van de whitening tandpasta al ben iker nog geen tegengekomen die echt werkt:( Ben heel benieuwd naar je bevindingen!

    ReplyDelete