Sunday, October 21, 2012

Look: Complement palet Illamasqua

Van de week kreeg ik het Complement palet van Illasmasqua binnen. Deze had ik besteld toen Illamasqua tijdelijk geen verzendkosten rekende. Ik had me alleen een beetje vergist in de koers van de Britse pond, want het paletje was omgerekend toch iets duurder dan ik dacht, oeps...! Maar dat mag de pret niet drukken, want wat een fijn palet is dit zeg! Kijk mee naar de look die ik er de eerste keer mee maakte.

Illamasqua is een soort cult merk met een beetje duistere, mysterieuze uitstraling. Zelfs de pakketdoos was helemaal zwart! Leuk dat er zo over nagedacht is en dat de uitstraling van het merk zo ver wordt doorgevoerd.

Het palet:

Het Complement palet komt uit de Generation Q collectie. De gedachte achter Generation Q is:
"Generation Q is a clear message to everybody, everywhere that beauty is not young, old, black, white, male or female, but anything, everything and everyone."
In de campagne zijn dan ook 'echte mensen' als model gebruikt van verschillende leeftijden (21 tot 72) en afkomsten, en zowel vrouwen als een man.

In het Complement palet zitten vier kleuren voor de ogen:
De kleur linksboven is Slink ("soft champagne shimmer"), een poederoogschaduw. Daarnaast zie je creme oogschaduw in Focus ("cool brown metallic"), linksonder zit weer een poederoogschaduw in de kleur Forgiveness ("rich chocolate plum") en daarnaast, dus rechtsonder, zit een poederoogschaduw in de kleur Queen of the Night ("blackened plum").
Ik vind het echt prachtige kleuren voor een purper smokey eye.

Gisteravond ging ik voor het eerst aan de slag met het palet. Ik heb de cream oogschaduw Focus eerst over mijn bewegend ooglid en in de arcadeboog aangebracht. Forgiveness, de mat oudroze kleur, heb ik op mijn bewegend ooglid aangebracht. In mijn arcadeboog heb ik Queen of the Night gebruikt, de shimmery paarse kleur. De glanzend lichtbeige kleur Slink is de perfecte highlighter voor het oog en deze zit dan ook op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek.


Op mijn lippen draag ik trouwens Patience, Please pro longwear lipglass van MAC. Helaas had ik een kleine beschadiging (na een bijna tand door mijn lip actie) die je nog een beetje ziet zitten... De look had nog wel wat intenser gemogen als ik het zo terug zie, al vlakt de camera de kleuren helaas altijd wat af, dus in het echt was het ook nét wat donkerder. Maar een volgende keer ga ik toch nog wat meer Queen of the Night gebruiken.

Ik wil nog een keer onderstaande ooglook van één van de campagnefoto's van de Generation Q collectie namaken. Het leuke is dat er op de website van Illamasqua zelfs een tutorial staat van deze look!
Bron afb.

Het palet is voor £34.00 online te bestellen bij Illamasqua.

Ben jij bekend met de producten van Illamasqua en wat vind je ervan?

6 comments: