Sunday, September 30, 2012

Opgemaakte producten derde kwartaal 2012

Dit kwartaal heb ik maar weinig opgemaakt vergeleken met de vorige twee kwartalen, maar toch laat ik het jullie net als anders zien in een artikel. Klik hieronder op 'Lees verder >>' voor meer foto's en mini reviews!

De afgelopen drie maanden, juli tot en met september, heb ik maar negen producten opgemaakt. Wel heb ik al weer veel wat bijna op is, maar dat gaat pas mee in de volgende ronde. De producten die ik nu laat zien, zijn echt helemaal op/leeg.

Mildeen crèmezeep
Deze zeep is van de Aldi. Ik heb de amandelmelk-versie opgemaakt, maar ik gebruik ook graag de vanille-versie. Het is een fijne zeep om je handen mee te wassen. Hij droogt je huid niet uit en ruikt lekker subtiel. Deze blijf ik kopen!

St. Ives apricot scrub
Absoluut mijn favoriete scrub! Helaas niet verkrijgbaar in de Nederlandse drogisterijen (ik dacht wel in enkele afroshops), dus meestal laat ik hem voor me meenemen uit Engeland of de Verenigde Staten. Hij is vrij grof, ruikt lekker en laat een glad en zacht gevoel achter op de huid. Ik heb tot nu toe geen vergelijkbare scrub gevonden die ik net zo fijn vind als deze. Deze is op, maar ik heb gelukkig nog een back up!

Voetcrème en -scrub van Yves Rocher
Beide vind ik dit superfijne producten. Ik doe niet veel aan voetverzorging en ik lak ook mijn teennagels niet zo graag, maar ik vind het heerlijk om mijn voeten regelmatig met deze voetscrub te reinigen en om de voetcrème af en toe 's nachts te gebruiken. Meer informatie over de voetcrème vind je terug in mijn eerdere artikel erover.

Vichy Aqualia Antiox fluide
Helaas is deze uit het assortiment van Vichy. Dit was mijn holy grail dagverzorging zoals je in mijn uitgebreide artikel erover kunt lezen. Ik gebruik nu sinds kort de Dramatically Different moisturizing lotion van Clinique en deze bevalt me ook wel, maar toch jammer dat mijn favoriete Vichy crème er niet meer is.

Dove Minimising deodorant Wild Rose
Fijne deodorant, maar zoals al vaak gezegd, blijft mijn favoriet de Original versie van Dove. Deze ruikt wel lekker, maar in het minimising effect (ofwel; minder snel teruggroeiende okselhaartjes) geloof ik niet zo.

Nivea Waterlily&Oil douchegel
Deze douchegel vond ik een fijne zomerdouchegel. De geur is bloemig en hij maakt de huid vrij glad. Grappig dat er kleine korreltjes in zitten al betwijfel ik het scrubbende effect, omdat het er maar weinig zijn. Deze zou ik eventueel volgend jaar zomer weer kopen.

Yes to Cucumbers daily gentle cleanser
Wat een heerlijke cleanser is dit! Deze wil ik zeker weer kopen als mijn huidige facewash (van Yes to Carrots, maar dat is meer een creamy facewash) op is. Deze ruikt fris naar komkommers en reinigt mijn huid snel, mild en effectief.

Yes to Carrots moisturizing night cream
Dit is sowieso één van mijn re-buys (check dit artikel maar). Tja, wat moet ik erover zeggen? Ik vind dit gewoon een heel fijne, voedende nachtcrème met een milde geur.

Dit waren mijn opgemaakt producten weer. Ik denk dat ik de volgende keer wel weer meer heb om te laten zien, maar dat is nog even wachten tot eind december.

Wat heb jij de laatste tijd opgemaakt? Zitten daar nog aanraders (of afraders) tussen?

Ps. Mijn vorige twee artikelen met opgemaakte producten vind je hier en hier.

3 comments:

  1. Leuke producten. Ik vind die douchegel van Nivea heerlijk!

    ReplyDelete
  2. De nivea douchegel is heerlijk. Je hebt veel opgemaakt.
    Liefs xxx

    ReplyDelete