Thursday, July 5, 2012

Outfit: Summer in the Office

Eerder heb ik een artikel geplaatst over gepaste kleding op kantoor. De temperaturen liggen weer hoog de afgelopen dagen en dus wil iedereen er natuurlijk zomers gekleed bij lopen. Wat ik dan draag als ik ga werken? Nou bijvoorbeeld de outfit die ik jullie in dit artikel laat zien.

Zelf houd ik niet van te korte en blote kleding als ik ga werken, dus dan kies ik liever voor een wat langere rok en iets meer verhullende top. Met dit warme weer zou ik in mijn vrije tijd heus wel in een hemdje en leuke shorts lopen of zo, maar naar mijn werk denk ik wel twee keer na over wat ik aan trek. Ik vind het trouwens erg leuk om te zien dat er in de Cosmopolitan van deze maand ook een stukje stond over gepaste kantoorkleding op warme zomerdagen en dat ze mijn mening uit mijn eerdere artikel min of meer delen:


Dit is één van mijn kantooroutfits voor warme dagen:
Ja mijn kat Tom is eigenlijk altijd wel bij me in de buurt te vinden en hier moest die zelfs ook op de foto. Ik heb trouwens wat rode knieën en roze armen en benen, omdat ik voor het maken van deze foto's in de zon had gezeten.

- Top: Primark.
- Rok: C&A.
- Sandalen: Winkeltje Den Bosch (ik weet de naam helaas niet).
Deze wedges lopen lekker makkelijk en staan zomers.

Soms draag ik wat meer opvallende accessoires zoals een stel armbanden, maar deze keer heb ik het heel simpel gehouden met alleen een ring die ik bijna altijd draag en oorbellen:


Wat draag jij naar je werk met warm weer?

6 comments:

 1. Leuke outfit; perfect voor naar kantoor. Ik let ook altijd op wat ik draag naar kantoor. Soms zie je van die mega decolletées waar van alles uitpuilt. Ik vind dat echt verschrikkelijk. Ik houd het liever netjes.. dat vind ik ook veel mooier. Dus geen kleding met inkijk voor mij ;-)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Bedankt weer voor je zinloze commentaar en als je mij en m'n blog niet leuk vindt, ga je tijd dan beter besteden in plaats van steeds terug te komen!

   Delete
 3. Commentaar kun je nou eenmaal verwachten als je een blog hebt, of je het nou leuk vindt of niet.

  Ik vind je blog lachwekkend, daarom kom ik weleens terug. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zucht... Fijn dat je net zo veel plezier beleeft aan mijn blog als ikzelf. Ik sta altijd open voor tips en verbeterpunten of kritiek, hoe je het noemen wilt, maar wel op een respectvolle manier. Jouw eerdere reacties vind ik respectloos en ik kan er ook niks mee, want ze zijn puur afkrakend. Dat ik de comment bij dit artikel laat staan, is om anderen ook wat duidelijk te maken over commenten. Respectloze, afkrakende en hatende comments zal ik verder verwijderen. Bedankt voor de aandacht!

   Delete