Friday, July 13, 2012

Outfit: Dressed in bright colours

Tja, deze zomer is tot nu toe onvoorspelbaar en regelmatig is het grijs buiten in plaats van zonnig en wat doe je dan? Zelf maar wat kleurrijks aan doen om toch een zomers gevoel te krijgen! In dit artikel laat ik jullie mijn outfit van afgelopen weekend zien met een jurkje vol felle kleurtjes en neonkoraalkleurige pumps. Kijk snel verder voor de complete outfit!

Met bruine benen zou dit vast nog leuker staan, maar goed, ik ga mijn benen niet eeuwig verhullen, omdat ze wit zijn. Dat zijn ze nu eenmaal. En met zelfbruiner ben ik niet zo handig.

- Jurkje: Primark (shoplog).
- Pumps: WE (shoplog).
- Armbanden: Primark (shoplog).
- Horloge: HEMA (shoplog).

Ik vond het wel leuk om het jurkje te combineren met mijn nieuwste pumps van WE:

Deze pumps zijn bijna 10 centimer hoog maar door de brede hak lopen ze prima. Ik heb er alleen wel zooltjes in gedaan, omdat ik er uit slipte aan de achterkant ondanks dat ik ze gewoon in mijn eigen maat gekocht had. Met de zooltjes zitten ze echter als gegoten. Door de opvallende kleur vallen ze mensen wel snel op, maar ik heb er tot nu toe alleen positieve reacties op gehad. Zelf word ik helemaal blij van zo'n kleur.

Ik heb de laatste tijd veel schoenen gekocht en ik had er ook al heel wat waardoor er veel schoenen in mijn gang rond slingerden. Dit gaf een rommelig effect en daarom heb ik laatst een schoenenrek gekocht bij Blokker voor €9,95. Dit staat een stuk netter en overzichtelijker:

Had ik maar veel eerder zo'n rek gekocht. Nu passen hierin lang niet alle schoenen die ik heb (ik vrees dat dit slechts een vierde of vijfde van al mijn schoenen is), maar ik kan ze wisselen per seizoen.

Draag jij wel eens opvallende kleuren en wat vind je van deze outfit?

8 comments:

 1. Prachtige outfit! De kleur van de pumps zijn mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je! Die pumps fleuren elke outfit lekker op en zijn mijn favo schoenen deze zomer.

   Delete
 2. Geweldige kleuren combi! Ik vind je eerste foto echt super mooi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je, Deb! Die eerste foto was een toevalstreffer :), haha.

   Delete
 3. Wat een leuke, fleurige outfit :) Die schoenen zijn superleuk, zag vanmiddag pumps van het merk *Shick die heel erg op die van jou lijken, maar de kleur leek me zo lastig combineren... Hoe jij het draagt is echt super!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je! Ik draag de pumps ook graag bij juist onopvallende kleuren. Zo had ik ze laatst een keer gecombineerd met een grijze spijkerbroek en witte blouse. Dan geven ze gelijk je hele outfit wat kleur en pit mee. Dus op zich kun je nog best veel kanten op met zo'n felle kleur.

   Delete