Saturday, July 28, 2012

Mijn Heavenly Creature aankopen (MAC)

Mineralize make-up van MAC, ik krijg er maar geen genoeg van! Ondanks dat ik op verschillende blogs bij artikelen over de huidige Heavenly Creature limited edition heb gezegd dat ik niets ging kopen, heb ik in een zwak moment toch twee producten besteld waar ik zeker geen spijt van heb. Ik kocht een prachtige mineralize skinfinish (MSF) in de kleur Center of the Universe en een plaatje van een mineralize blush in de kleur Ring of Saturn.

Elk jaar komt MAC met een collectie vol mineralize producten. Deze producten hebben de mooiste patronen en zijn vaak een mix van prachtige kleuren door elkaar waardoor ze alleen al een lust voor het oog zijn. Sinds ik MAC in 2009 ontdekt heb, heb ik dan ook uit elke jaarlijks voorbijkomende collectie met dit soort producten wel wat gekocht. Nu was ik dat niet van plan, maar kon ik het toch weer niet laten.

Links zie je Center of the Universe MSF en rechts zie je Ring of Saturn blush.


Wauw, zijn het niet alleen al plaatjes om te zien?

Eigenlijk is een MSF een multifunctioneel product. Het is bedoeld als all-over gezichtspoeder maar daarvoor zijn ze vaak wat te glinsterend en te gepigmenteerd (op de zeer lichte na, die zijn dan weer goed als highlighter). Ze worden ook vaak als higlighter, blush en oogschaduw gebruikt. Center of the Universe heb ik sinds ik hem heb bijna dagelijks als blush gebruikt. Ik krijg er gelijk een gezond, zomers gezicht van! Zeker nu ik een beetje kleur door de zon heb, staat die heel mooi. Ik heb er ook een keer een ooglook mee gemaakt en dat ging ook prima. Zie hier het resultaat:


Toch vind ik beide producten op de wangen het mooist. Dit zijn een aantal swatches op mijn arm zoals de producten ook op het gezicht te zien zouden zijn. Ik heb eerst een soort ombre effect gemaakt, dus van donker naar licht (zodat je goed kunt zien dat ze qua intensiteit verschillend zijn op te bouwen) en daarna nog een swatch waarbij de producten vervaagd zijn.

Links Center of the Universe MSF en rechts Ring of Saturn blush.

Vervaagd, en een beetje wazige foto zodat de glinteringen mooi te zien zijn:

Ik heb het idee dat Ring of Saturn niet zo populair was en dat is eigenlijk jammer. De andere blushes zagen er misschien indrukwekkender uit in de verpakking, maar juist Ring of Saturn is heel draagbaar voor vrijwel alle huidstinten. En het is zo'n mooi koraalrood kleurtje met een fijne shimmer erdoor. Ik ben er in elk geval heel blij mee, want het is een mooie toevoeging aan mijn stash.

Ik heb mijn producten via Douglas.nl gekocht. De MSF kost € 27,50 en de blush kost € 22,50.

Heel veel uit deze collectie is nog te verkijgen via online webshops zoals maccosmetics.nl, Douglas.nl (geen verzendkosten!) of Bijenkorf.nl.
De enige uitverkochte producten zijn: Cut a Caper lipstick, Light Year MSF, Star Wonder MSF en Supernova blush, maar verder is alles nog gewoon te koop, waaronder dus de prachtige producten die ik jullie in dit artikel heb laten zien.

Heb jij nog een mooi mineralize product uit deze collectie gekocht?

Nog meer van mijn collectie mineralize producten van MAC zien? Check deze artikelen:
- Blushes uit Colour Craft collectie
- Too Fabulous collectie
- Semi-Precious collectie

5 comments: