Wednesday, July 11, 2012

Calypso Coral Pot Rouge (Bobbi Brown)

Toen ik een tijd geleden een dagje in Den Haag was, zag ik daar de Bobbi Brown counter in de Bijenkorf. Mijn oog werd gelijk naar de pot rouges getrokken. Pot rouges zijn gepigmenteerde lip&blush crèmes. Het is dus een multifunctioneel product voor zowel wangen als lippen. Ik bekeek ze, liep de Bijenkorf uit en was na één minuut weer terug bij de counter om toch die mooie pot rouge in de zomerse kleur Calypso Coral te kopen. Lees snel verder voor mijn mening en swatches.

De pot rouge zit in een kartonnen doosje verpakt. Het product zelf zit in een zwarte, ronde, plastic verpakking met achterop een product omschrijving.

Met zo'n strakke, zwarte verpakking zit je nooit verkeerd: simpel maar chic!

De kleur Calypso Coral is als die van de ondergaande zon aan zee; warm en koraalkleurig met een oranje tint erdoor.

In het deksel zit trouwens ook nog een spiegeltje. Dit maakt het product helemaal perfect om mee te nemen. Om het aan te brengen heb je alleen je vingers nodig.


Het product is zéér gepigmenteerd. Voor de lippen is dit geen probleem, maar op de wangen heb je echt maar een heel klein beetje product nodig. Ik zet het liefst een paar stipjes die ik goed met mijn vingers uitklop en vervaag. Dit is een swatch op mijn arm waarbij ik één veeg met veel product heb gemaakt:

Ik draag hem graag op mijn lippen. Het product is crèmerig, maar niet heel voedend dus een lipbalsem eronder of een leuk glossje erover is geen overbodige luxe, want anders kun je wel wat velletjes gaan zien.

Aan mijn lippen geeft die een mooi zacht koraalkleurtje dat goed is op te bouwen. Op mijn wangen is die al snel wat feller en is het juist oppassen om niet te veel aan te brengen. Helaas kon ik daarvan geen goede foto maken. De pot rouge is trouwens geurloos, wat ik wel zo prettig vind.

De pot rouges zijn in verschillende kleuren te krijgen, dus voor iedereen bestaat er wel een geschikt kleurtje.
Bron afb.

Bij het afrekenen moest ik vooral niet te lang nadenken, want voor een pot rouge dien je dus wel €26 neer te tellen, slik. Dit is dus zeker geen budget proof product, maar het is wel een product waar ik dol op ben. Het is één van mijn favoriete make-up producten van deze zomer!

Kende jij de pot rouges van Bobbi Brown al en wat vind je van lip&cheek crèmes in het algemeen?

8 comments:

 1. Prachtige kleur! Ik hou echt van creamy producten! Hij is wel prijzig maarja als hij mooi is en je vind het hem waard dan maakt de prijs niet meer uit toch;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, nee, ik heb zeker geen spijt van de aankoop! Ik merk ook wel dat ik nu juist extra geniet van wat duurdere producten die ik met zorg heb uitgekozen.

   Delete
 2. Wow, wat een mooi kleurtje!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja he! Als jij nog steeds zo into koraalkleurtjes bent als een tijdje geleden (meen ik me te herinneren), dan is deze kleur ook zeker wat voor jou.

   Delete
 3. Wow, hij is wel echt supermooi! Als ik je omschrijving hoor dan lijkt hij volgens mij best wel op de Lip & Cheek Colour van MAC. Supergepigmenteerd, romig maar niet erg voedend voor de lippen... En ook het kleurtje ligt denk ik best in de buurt van Out For Fun. Zo mooi, die koraalkleuren <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ik denk ook dat die best wat op de Lip&Cheek colour van MAC lijkt, al heb ik die niet geprobeerd. Ja koraalkleuren blijven favoriet, vooral in de zomer!

   Delete
 4. Mooi produkt maar inderdaad wel wat prijzig. De kleur die je hebt is wel supermooi! Ik vind je blog trouwens steeds leuker worden!

  ReplyDelete