Sunday, June 10, 2012

Review: Diva's Kit PUPA

PUPA heeft nu een Diva's Kit Waterproof Special Edition uitgebracht met daarin een Diva's Lashes mascara en Made to Last eye pencil. Ik testte deze voor jullie en in dit artikel lees je mijn ervaring met deze producten.

De inhoud van de set:


Het oogpotlood heeft achterin het dopje een ingebouwde puntenslijper:
Het oogpotlood is zeer stroef. Zo stroef dat al gelijk het puntje afbrak de eerste keer dat ik hem gebruikte... Doordat die stroef is, is het lastig om een vloeiende lijn dichtbij je wimperrand te trekken. Wel blijft die eenmaal aangebracht supergoed zitten! Waterproof en smudgeproof (geen vegen), hij doet zijn naam made to last zeker eer aan. Overigens heb ik hem op de foto's hieronder ook op mijn waterlijn aangebracht. Ook daarop blijft die erg goed zitten, maar ik kan er helaas niet tegen. Mijn ogen voelen dan heel droog en trekkerig. Dat doe ik dus niet meer. Verder is het wel een prima potloodje dat handig is om mee te nemen, want je draait hem omhoog en het puntje kun je zelfs nog scherper maken met het ingebouwde puntenslijpertje.

Swatch:


De mascaraborstel is erg groot:
De mascara ruikt als de 2000 Calorie mascara van Max Factor (die had ik vroeger vaak). Zo'n typische mascara-geur dus. De mascara vind ik niet zo makkelijk en prettig in gebruik. Hij is een beetje klonterig en mijn wimpers plakken er snel mee aan elkaar. Ook ben ik persoonlijk geen fan van die grote borstels met echte haartjes. Er blijft veel te veel mascara aan plakken. Geef mij maar liever een kleiner borsteltje met rubberen haartjes waarmee ik wat nauwkeuriger kan werken. Wel is deze mascara heel zwart en geeft die zeker veel volume. Waterproof is die ook. Ik heb er mee gedoucht om dit te testen en hij zat er na afloop nog prima op.

Het resultaat op mijn ogen. Rechteroog:

Op de foto hierboven draag ik alleen het oogpotlood. Op de foto hieronder heb ik ook de mascara op mijn wimpers.


Linkeroog:
Op de foto hierboven draag ik alleen het oogpotlood. Op de foto hieronder heb ik ook de mascara op mijn wimpers.
Tja, zowel de mascara als het oogpotlood blijven zeker goed zitten en het idee om ze samen in een set te doen is ook erg leuk. Minder is dat de producten niet zo gebruiksvriendelijk zijn. Oefening baart kunst, dat wel, maar ik heb mascara's en oogpotloodjes die heel wat soepeler aanbrengen. Deze van PUPA bewaar ik maar voor regenachtige dagen of dagen aan zee. Dan weet ik in elk geval zeker dat mijn mascara en oogpotlood niet uitlopen!

De set is te koop via Pupawinkel.nl voor €15,95 of bestel twee sets voor samen €25.

Heb jij make-up van PUPA en wat is jouw favo waterproof mascara?

Ps. Vergeet me niet te volgen op Twitter. Zie de sidebar en het vorige artikel!

Dit artikel bevat producten toegezonden door een bedrijf/PR bureau. Ik geef echter mijn eigen mening over de producten.

6 comments:

 1. Ik had net het omgekeerde met dit setje. Bij mij bracht de eyeliner heel makkelijk aan, maar hij veegde makkelijk uit.. Gek hoe een product bij iedereen een ander effect kan hebben! :)

  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad ja. Daarom zijn verschillende reviews ook zo handig, maar soms moet je een product gewoon proberen, omdat het toch voor iedereen weer anders kan werken.

   Delete
 2. Ik heb nog geen make-up van PUPA.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het wordt ook niet op heel veel plaatsen verkocht, maar het merk heeft zeker wel mooie producten!

   Delete