Saturday, June 30, 2012

Opgemaakte producten tweede kwartaal 2012

Een video, jawel! Gemiddeld maak ik zo'n twee keer per jaar een video, dus ik ben er bepaald geen ster in en de kwaliteit laat ook altijd wat te wensen over. Ook zit ik hier half in de schaduw en half in de zon, maar ik vond het toch wel zo leuk om buiten te filmen, omdat we al blij mogen zijn als het een dag zomers weer is. Zet je geluid maar even goed hard (want anders hoor je me niet) en enjoy!


De producten die je ziet heb ik dus opgemaakt in de maanden april, mei en juni, maar sommige had ik dus wel al daarvoor in gebruik. Zo zie je hier wel drie facewashes die ik heb opgemaakt, maar in het vorige kwartaal had ik er geen één opgemaakt, dus zo zie je maar. Make-up maak ik overigens nooit op (ja ik vervang wel elke 2-3 maanden mijn mascara weg), dus die zie je hier dan ook niet in het filmpje.

De producten:
Sommige producten waarover ik eerder geschreven heb, heb ik gelinkt naar het artikel erover.
- Verzachtende reinigingsdoekjes, Nivea Visage.
- Aloë Vera scheergel, De Tuinen.
- Beauty Cleansing mild reinigend gezichtsschuim, Dove.
- All-in-1 extra diepreinigende gel, Nivea.
- Cream Oil douche crème&olie, Dove.
- Zachte Oogreinigingslotion, L'Oréal.
- Double Effect extreme waterproof oogmake-up remover, Nivea.
- Pure White Linen Light Breeze, Estée Lauder.
- Iris Hydraterende Nachtcrème, Weleda (klik hier voor de dagcrème).
- Aloë Fresh moisturising body gel, Vaseline.
- Tea Tree shampoo, Petal Fresh Organics.
- Micellaire Tonic, Demak'Up.
- Reinigingsgel, Demak'Up.
- Original deodorant, Dove.
- Invisible deodorant, Dove.
- Conditioner glans&verzorging, Dove.
- Miracle Concentrate, VO5.
- Honey and sugar peeling, Bernard Cassière.
- Total Repair intensive repair mask, Gliss Kur (Schwarzkopf).

Ik zit trouwens op mijn balkon en links en rechts van mij zie je een figuurtje. Dit zijn led-lampjes van Blokker die overdag opladen met zonne-energie en dan bij het invallen van de schemering gaan branden en van kleur veranderen. Een beetje kitsch, dat wel, maar ik ben er helemaal weg van en laat nu zelfs mijn gordijn open om er naar te kunnen kijken in het donker. Ik heb inmiddels een vlinder, lotusbloem en vogel. Ze kosten €4,99 per stuk.

Zie hier mijn artikel met opgemaakte producten uit het eerste kwartaal.

Heb jij veel opgemaakt de afgelopen tijd en gebruik jij ook wel eens één van deze producten?

8 comments:

 1. Wat een hatelijke opmerking hierboven! Trek het je niet aan, ik vind je filmpje heel erg leuk en fijne producten heb je opgebruikt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt! Ik heb die opmerking maar gelijk verwijderd (want niemand heeft er wat aan). Ik heb eerder medelijden met de persoon die dat schreef, haha. Ja ik heb weer heel wat opgemaakt. Veel van Dove valt me nu zelf op.

   Delete
 2. Leuk filmpje! Alleen misschien kan je de volgende keer iets luider praten, ik moest mijn volume nu op 100%zetten en dan hoor ik er zon rare piep doorheen (ligt aan mijn boxen, I know) maar das misschien iets voor de volgende keer =)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je wel en aan je tip heb ik ook echt wat! Ik ben het ook niet gewend om filmpjes te maken, maar aan harder praten zal ik een volgende keer echt proberen te denken.

   Delete
 3. ik ben dol op opgmeaakt filmpjes, vind wel dat je het iets enthousiaster kan brengen, werd er niet koud of warm van

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tja, ik ben helaas geen natuurtalent in presenteren/praten voor een camera en doe het ook te weinig om er ervaring in op te doen. Nu twijfel ik of ik vaker filmpjes zal maken (om mogelijk te verbeteren) of het maar voorgoed zal skippen...

   Delete
 4. Ik vond het leuk een filmpje van je te zien. Het zou inderdaad wel iets enthausiaster mogen. Ik zou het leuk vinden als je een keer een filmpje met een make up look zal maken.

  Groetjes!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt voor je reactie! Als ik veel oefen kan ik misschien eens een make-up look laten zien.

   Delete