Sunday, June 17, 2012

Look 2 met Naked2 palet (Urban Decay)

Al een tijd geleden heb jullie een naturel look kunnen zien die ik graag maak met het Naked2 palet van Urban Decay (zie dit artikel). Behalve deze look heb ik ook een zwaardere look die ik graag maak met oogschaduws uit dit palet en daarom presenteer ik jullie vandaag look 2.

Voor deze look heb ik zes kleuren uit het palet gebruikt:

Alle kleuren met een naam die je hier ziet, heb ik gebruikt: Foxy op mijn wenkbrauwbot, Pistol op mijn bewegend ooglid, Verve in mijn binnenste ooghoek, YDK op het middenste van mijn bewegend ooglid, Busted in de arcadeboog en Blackout in de buitenste ooghoek. Vooral Pistol en Busted vind ik heel mooie kleuren!

Het resultaat op mijn ogen:Helaas komen de kleuren op de foto wat licht over. In het echt is de look zeker wel meer intens.

Full Face:

Hierboven draag ik een nude lipstick genaamd Soft Nude van Revlon op mijn lippen. Uiteindelijk vond ik die iets te nude en wilde ik het geheel toch wat frisser maken. Daarom heb ik Reel Sexy van MAC over Soft Nude heen aangebracht:

Ik ben nog steeds blij met het Naked2 palet. Ik twijfelde lang over de aankoop van dit palet, maar ik heb er regelmatig plezier van. De oogschaduws zijn mooi van kleur, zo zacht (bijna creamy) en ze blenden goed. Daarnaast kun je met het palet alle kanten op; van lichte, naturel looks tot heavy&smokey.

Laat me weten wat je van de look vindt en fijne zondag!

Ps. Vandaag is de laatste dag om mee te doen aan de winactie waarbij je een superleuk armbandje van Jewelryz.nl kunt winnen. Ga hiervoor naar het artikel van donderdag. Succes!

10 comments:

 1. Mooie look, zelf wil ik nog heel graag de naked 2 palette aanschaffen.
  Liefs, xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt een keer doen. Ik twijfelde lang over de aanschaf, maar heb er geen moment spijt van gehad, dat ik hem gekocht heb!

   Delete
 2. Wat een prachtige look! Het naked 2 palette staat op mijn verlanglijstje, lijkt me zo'n fijn palette!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt! En die Naked2 had ik ook op mijn verlanglijstje staan (twijfelde alleen steeds; wel kopen/niet kopen). Ben blij dat ik hem nu heb.

   Delete
 3. waauw... echt dat palette ILOVE IT! ik wil hem ook echt al zoo lang!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja het is een fijn palet. Ik heb hem van verjaardagsgeld gekocht. Misschien een tip!

   Delete
 4. De look die je hebt gemaakt is erg mooi! Moet zelf binnenkort ook met het palette aan de slag, vind hem zo mooi dat ik hem nog amper heb durven gebruiken :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je! Haha, juist zonde om hem niet te gebruiken!

   Delete