Sunday, June 3, 2012

Lipstick: Reel Sexy (MAC)

Een tijdje terug bestelde ik in de webshop van Douglas de Reel Sexy lipstick uit de gelijknamige limited edition collectie van MAC.


Reel Sexy is een heel warme, opvallende perzikkleur. MAC omschrijft de kleur zelf als 'licht helder koraal'. De finish van de lipstick is amplified. De lipstick voelt heel romig aan en dekt goed.


Een swatch op mijn arm:

Ik moest wel een beetje denken aan de kleur Cut a Caper uit de Tartan Tale collectie (2010) (zie artikel) en ik heb ze daarom allebei even naast elkaar geswatched:

Links Cut a Caper en rechts Reel Sexy.
Reel Sexy (rechts dus) is duidelijk meer oranje dan Cut a Caper die meer perzikroze is. Ook is Reel Sexy feller op de lippen. Toch hebben beide kleuren wel iets van elkaar weg.

Ik ben nooit zo goed in het maken van lipswatches maar ik heb toch weer een poging gedaan:

Het licht op de foto hieronder en hierboven is wat koeler van kleur waardoor de lipstick wat minder oranje lijkt. Wel zie je dat de lipstick heel romig is.

Hij is nog niet eens zo fel als ik verwacht had, wat eigenlijk wel positief is, want hierdoor is die goed draagbaar. Bij een getinte huid zal die wel wat feller afsteken.

Ik kan maar één nadeel bedenken bij deze lipstick en dat is dat de kleur door het oranje erin je tanden geler doet lijken... Voor de rest is het een heerlijke lipstick met een mooie kleur voor de zomer.

De lipstick is nog te koop via maccosmetics.nl (waar je op dit moment ook geen verzendkosten betaalt). De lipstick kost €18.

Heb jij iets gekocht uit de kleurrijke Reel Sexy collectie van MAC?

Ps. Stay tuned; vanavond om 20.00 uur komt er nog een artikel online!

6 comments:

 1. Dit is een hele mooie kleur!

  Liefs,
  Evelyne Colourblogs

  ReplyDelete
 2. Deze is ook zo mooi, misschien dat ik hem nog ga halen.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jij hebt Pink Popcorn uit deze collectie he? Die is ook erg mooi, maar deze is zeker ook de moeite!

   Delete