Saturday, April 21, 2012

Review: Pure Color Gloss Passion Berry (Estée Lauder)

Ik had nog geen make-up van Estée Lauder, maar inmiddels heb ik er een mooie pure color gloss van in de kleur Passion Berry. Lees verder voor mijn review over deze lipgloss.

Zoals je op de bovenste foto ziet, zit de gloss in een kartonnen doosje wat het al een wat luxer gevoel geeft dan een glossje van Essence. Ook de huls zelf is heel mooi.

Deze huls heeft door de gouden dop met subtiel de initialen van Estée Lauder erin zo'n chique uitstraling. De inhoud is 6 ml.

De gloss heeft een sponsapplicator. Sommige vrouwen vinden kwastjes fijner voor lipgloss, maar ik heb persoonlijk liever zo'n sponsapplicator (ook wel doe foot applicator genoemd), dus dat komt goed uit.De gloss is transparant (koel)roze met kleine zilveren en blauwe glansdeeltjes erin. Swatches:


De gloss heeft een subtiel bessengeurtje. Ik vind het persoonlijk lekker ruiken. Het is geen zware chemische geur. Van de geur merk je ook nauwelijks wat op je lippen. De gloss plakt een beetje waardoor die best aardig lang houdt. Een drankje overleeft die wel.

Toen ik de gloss zag, deed die me gelijk al denken aan een andere lipgloss in mijn collectie:
Bovenaan zie je de pure colour gloss Passion Berry van Estée Lauder en onderaan zie je Jingle Jangle dazzleglass van MAC. Lijken ze werkelijk op elkaar?

Bovenaan Jingle Jangle en onderaan Passion Berry. Ja dit zijn echt bijna dupes van elkaar. Jingle Jangle heeft alleen nog wat meer glittertjes en de basis is kleurlozer, terwijl Passion Berry een iets roziger basiskleur heeft en net wat minder glittertjes. Beide glossjes zijn in elk geval prachtig!

Deze gloss heb ik ontvangen van parfumswinkel.nl. De gloss wordt daar nu voor € 17,60 verkocht en er zijn nog veel andere mooie kleuren verkrijgbaar. Overigens heb ik gezien dat deze webwinkel ook mijn favoriete parfum van Estée Lauder, Pure White Linen Light Breeze (zie mijn artikel), verkoopt en die is in de sale. Aangezien mijn (inmiddels tweede) flacon alweer bijna op is, bestel ik die misschien wel binnenkort.

Wat vind jij van de gloss? Heb jij make-up van Estée Lauder?

1 comment:

  1. Ik vind de gloss nog mooier dan die van MAC. Meer glitter en shine. Leuk kleurtje.
    Liefs, xxx

    ReplyDelete