Saturday, April 14, 2012

Nagellak: Bubblegum Pink (NYC)

Nadat ik van NYC Lavender Cupcake had gekocht, kon ik het niet laten om ook de andere twee nieuwe lentelakjes te halen; Bubblegum Pink en Mint Macaroon. Niet alleen zijn de namen leuk, de lakjes zelf zijn ook prettig en prachtig!

Ik had al een paar dagen twee laagjes op en op zich is die dan dekkend, maar voor onderstaande foto's heb ik er een derde laagje bijgedaan. Dit vooral om kleine chips te verhullen...Zoals je ziet op de bovenstaande foto's valt die afhankelijk van het licht koeler of warmer uit (altijd zo natuurlijk). Op de onderste foto komt de kleur het meest overeen met hoe die in het echt is. Dit is toch zo'n kleur waar je gewoon blij van wordt? Ik wel in ieder geval!

Te koop bij Kruidvat voor €2,99 en als je vandaag nog gaat, heb je 2 lakjes voor die prijs (zie vorige artikel: 1+1 gratis op make-up Kruidvat). Ik raad de NYC lakjes zeker aan!

Heb jij al één van de lakjes van NYC geprobeerd?

Fijn weekend!

9 comments:

 1. Heel mooi kleurtje! Ik heb Mint Macaroon vandaag gekocht, maar de andere twee hadden ze daar niet. Jammer, want dit kleurtje had ik ook graag aan mijn stash toegevoegd!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mint Macaroon is ook leuk! Mint is (weer) helemaal hip deze lente. Jammer dat ze de andere twee niet hadden. Wie weet kom je ze nog eens tegen.

   Delete
 2. Wat een prachtig kleurtje, ik heb hem vandaag niet gezien maar anders had ik hem zeker wel meegenomen!
  Liefs

  ReplyDelete
 3. Leuk lakje ^^ ik volg je trouwens vanaf nu via bloglovin,
  volg je me terug? xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je! Ja zal eens kijken via Bloglovin'.

   Delete