Thursday, April 26, 2012

Million Styles (Catrice) nagellakcombi

Eerder was ik de gewilde nagellakjes uit de Million Styles nagellakcollectie van Catrice misgelopen. Het hele schap met deze limited edition met speciale top coats was binnen no time leeg. Tot mijn verbazing en blijheid werd het echter nog twee keer aangevuld en zo heb ik toch nog Shake it! Flake it! en Million Dollar Baby kunnen bemachtigen.


Ik wilde Shake it! Flake it! eerst gebruiken en besloot als basislak twee laagjes You're a Heartbreaker van Essence (uit een oude limited edition) te gebruiken. Vervolgens deed ik er een laagje Shake it! Flake it! overheen, maar het was het toch nog niet helemaal... Ik keek naar het flesje met Million Dollar Baby en besloot een laagje daarvan erover heen aan te breng om de boel net wat specialer te maken. Het effect was verrassend!


Nu zie je niet alleen oranje en groene flakies maar ook goudzilveren grote en kleine glitters. Lekker shiny!


Ja deze combi vind ik geslaagd, maar misschien staat een ander kleurtje dan donkergrijs als basislak ook wel mooi eronder.

Heb jij wel eens verschillende, special effect topcoats gecombineerd en wat vind je van deze combi?

9 comments:

 1. Ik heb ze ook! Heel leuke topcoats. Toffe nailart trouwens!

  Groetjes kimberley

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je wel! Ja leuke topcoats zijn het he!

   Delete
 2. Mooi is deze zeg! En hoe is het om het er af te halen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Euhm, nou eraf halen was een minder leuk karweitje, haha! Ja glitters en flakies samen zijn denk ik wel de ergste combi om te verwijderen...

   Delete