Friday, April 20, 2012

Comedy

Sorry voor de die hard beauty lovers maar ik wil even iets anders plaatsen tussendoor, namelijk twee filmpjes die ik eerder op televisie zag en die me zijn bijgebleven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik kan om allebei erg lachen.

Youssef El Mousaoui bij 'zo: Raymann':
Vooral vanaf 2:38 geniaal!

De volgende sketch vind ik echt geweldig! Rajhesh (in de keuken) en Judeska (de dame aan de counter) worden door dezelfde acteur gespeeld.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden en wees gerust; dit weekend plaats ik weer beauty-artikelen!

5 comments:

 1. Geniaal! Ik ben echt fan van de Dino Show, met FC Kip, en ook dat laatste stukje "Meisje, ik ben booooos!". Alleen worden Rajhesh en Judeska volgens mij gespeeld door Jandino Asporaat ipv Howard Komproe ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja lachen he! Ow kan best, oeps foute info (ik kon het ook nergens terugvinden)!

   Delete
  2. Ik snap eigenlijk ook niet hoe ik er bij kwam dat Jandino Aporaat, Howard Komproe zou zijn. Ze lijken niet eens op elkaar, maar ik dacht dus gewoon lange tijd dat Jandino Howard was tot jouw opmerking, haha.

   Delete
 2. inderdaad FC Kip is van Jandino.
  Moet je ook even FC Kip opzoeken en dan bhv ...
  Die is ook zo lachen ☺

  (oei soms zijn de woorden zo moeilijk te lezen die je moet typen om je bericht te plaatsen om aan te tonen dat ik geen computer ben dat ik vaak afhaak... dan probeer ik het zo vaak en steeds fout)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, heb die met de bhv-cursus gelijk gekeken. Die is ook heel leuk ja!

   (ja met die woorden/letters/cijfers die je moet invullen om aan te tonen dat je geen computer bent voordat je kunt reageren, heb ik ook wel eens moeite, omdat ik ze inderdaad als mens soms niet eens kan ontcijferen).

   Delete