Sunday, March 11, 2012

NOTD: Nails are... Boys are back in Town (Essence)

Ok, het was even rustig met artikelen op mijn blog, maar daar gaat nu weer verandering in komen. Mijn nagellak no buy heb ik zo'n anderhalve maand volgehouden. Iedereen wist natuurlijk al dat ik dit niet een jaar ging volhouden, maar het heeft er in elk geval voor gezorgd dat ik nu veel bewuster nadenk voordat ik een lakje aanschaf en deze wilde ik echt heel graag. Dat met de titel van dit artikel was trouwens een grapje, want ik dacht; Nails are back in town, o nee, deze nagellak heet Boys are back in town. Maar mijn nagels zijn terug, dus kijk mee!

De nagellakjes uit de colour3 lijn van Essence hebben twee kanten. Dit is de basislak, boys are back in town:

Ik heb twee laagjes op hiervan anders was die bij mij niet dekkend (terwijl ik op andere blogs las dat die na een laagje dekkend was, hm). Ik vind dit al een erg mooi en stijlvol kleurtje.

Over de basis heb ik een laagje van de andere kant it's just al little crush aangebracht en dan krijg je dit:


De glitterlak geeft een mooie dimensie aan de muted purple (zoals ik de basis a la MAC zou omschrijven). Ik vind dit echt een leuke combi!

Deze nagellak kost € 2,79 en in totaal zijn er zes kleurencombinaties verkrijgbaar (vaste assortiment).

Heb jij al een lakje uit de colour3 lijn en wat vind je van deze?

6 comments:

 1. Mooie lak! Ik moet ook maar eens een no Buy houden!

  Liefs

  ReplyDelete
 2. Super leuk lakje en vooral de combinatie is echt geweldig.
  Je hebt trouwens prachtige nagels.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je wel! Nou, m'n nagels zijn helemaal niet lang en ook niet veel bijzonders verder wat mij betreft alleen heb ik de vorm wel mee, waardoor ze met het juiste lakje al heel wat lijken (maar je kunt ze beter niet zonder lak zien, haha).

   Delete