Sunday, March 4, 2012

Lipstick: Viva Glam Nicki (MAC)

Vrijdag heb ik de Viva Glam Nicki lipstick van MAC gekocht. In de Viva Glam lijn worden vrijwel jaarlijks lipproducten uitgebracht, vaak in samenwerking met een celebrity, waarvan het complete aankoopbedrag naar het MAC Aids Fund gaat. Dit jaar wordt Viva Glam gepromoot door Nicki Minaj (waarnaar de lipstick is vernoemd) en Ricky Martin.


De lipstick zit in een zwart doosje met daarop in rode glanzende letters de handtekening van Nicki Minaj. De rode kleur en de handtekening komen ook terug op de lipstickhuls zelf. Ik vind het er wel chique uitzien.


De kleur wordt omschreven als bright yellow pink. Deze omschrijving vind ik kloppen. De lipstick is fel- bijna neonroze en hij heeft een warme ondertoon (nadeel is dat hierdoor je tanden wat geliger kunnen lijken). De lipstick is enorm dekkend. Hieronder zie je een swatch op mijn arm. Dit is slechts 1 veeg!

Viva Glam Nicki is een lipstick met een satin finish. Hierdoor is die bijna mat. Ik heb hem gisteren en vandaag gedragen en ik merk dat die mijn lippen wel wat uitdroogt helaas. Hierdoor draag ik er zelf het liefst een lipbalm onder. Dan is die nauwelijks uitdrogend. De kleur is dus wel heel dekkend en opvallend. Hieronder zie je een lipswatch:

Full face met de lipstick in verschillend daglicht. Ik heb altijd moeite om een beetje leuk te kijken op dit soort foto's, want ze worden natuurlijk niet spontaan gemaakt, dus ja, bear with me, please.De lipstick is vergeleken met andere lipsticks die ik heb behoorlijk langhoudend. Enkele drankjes overleeft die zeker en zelfs nadat ik gegeten heb, zie ik nog wel wat kleur op mijn lippen zitten.

Ik ben erg blij met de lipstick. Ik wilde hem al heel graag hebben en hij stelt me zeker niet teleur. De kleur is fel en opvallend, maar wel draagbaar. Ik denk dat die bij veel huidtypes staat. Ik vind de kleur heel leuk voor de lente en zomer. Daarnaast is het feit dat het aankoopbedrag naar een goed doel gaat natuurlijk een mooi excuus om deze lipstick aan te schaffen, zelfs al heb je eigenlijk al te veel lipsticks.

De lipstick is voor €18,00 te koop bij MAC counters in enkele Bijenkorf- en Douglasfilialen en in de MAC Pro Store in Amsterdam.

Ben jij bekend met de Viva Glam lipsticks van MAC en wat vind jij van deze lipstick?

6 comments:

 1. Deze ga ik vanmiddag ook halen. Ik moet hem hebben.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. Hij staat je heel erg mooi! Lekker knallend en vrolijk kleurtje. Volgende keer dat ik bij een Douglas in de buurt kom maar even swatchen ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je wel! Ja je moet hem echt even proberen hoor, want het is zo'n gave kleur!

   Delete