Friday, March 30, 2012

Kruidvat aankoopjes

Net voor sluitingstijd was ik in Kruidvat en daar kocht ik snel wat leuke make-upjes en andere dingen:

In het vorige artikel zagen jullie al het lakje Lavender Cupcake. Deze vond ik zo leuk en fijn lakken, dat ik nog twee kleurtjes meenam, namelijk Bubblegum Pink en Mint Macaroon:


En wat een geluk had ik... Was het schap van de Million Styles nagellakcollectie van Catrice eerder helemaal geplunderd, nu was die weer aangevuld. Zo heb ik toch nog de felbegeerde flakies nagellak Shake it! Flake it! kunnen bemachtigen:

En zoals met de nagellak van NYC die beviel, ging het ook met de eye aquarelle duo chalks van Catrice. Ik vind deze ook zo fijn en mooi, dat ik besloot ook de derde variant Tomboy te kopen:

Jammer dat ik deze niet in mijn artikel van laatst over de duo chalks heb kunnen meenemen, maar wie weet zien jullie deze nog terug in een look.

Mijn handsanitizer was bijna op, dus kocht ik maar gelijk een nieuwe:
Deze zit standaard in mijn tas. Wel zo prettig en hygienisch om onderweg soms even je handen te kunnen reinigen.

Ook kocht ik nog een tijdschriftenpakket met de Viva, Flair en Grazia voor een voordelige prijs. Mijn nagellak no-buy is nu dus definitief verbroken. Ik koop gewoon weer elke nagellak die ik leuk vind. Ach ja, dan maar veel nagellak, lipsticks etc. 't Is niet voor niets mijn hobby!

Welterusten!

4 comments: