Sunday, February 19, 2012

Vernieuwingen aan blog

Sinds gisteren heb ik twee vernieuwingen op mijn blog: Er is nu een Like on Bloglovin-button onder al mijn artikelen en ik heb labels geplaatst van de veel voorkomende onderwerpen.

Ik heb nu mijn artikelen vanaf 2011 tot heden labels meegegeven, maar ik wil al mijn artikelen labelen, al is dit nog een hele klus. Daar zal ik dus de komende tijd aan verder werken.

Nog enkele opmerkingen wat betreft de labels:
- Met looks bedoel ik make-up looks (ogen of hele gezicht).
- Face of the Day-artikelen heb ik wel een apart label meegegeven, namelijk FOTD en deze artikelen staan dan weer niet gelabeld onder looks.
- Al mijn outfits (OOTD etc.) staan onder outfit. Ik heb ook het label kleding, maar dat is meer voor een shoplog met kleding o.i.d. en ook wanneer het over accessoires of schoenen gaat.
- Make-up komt natuurlijk in heel veel artikelen voor, maar ik heb een label make-up dat ik vooral gebruik voor artikelen met random dingen erin over make-up of veel verschillende make-up die ik gekocht heb. Bij FOTD of bespreking van een bepaald product (bijv. lipstick) heb ik het label make-up weggelaten.
- Hand- en voetverzorging zit onder het label lichaamsverzorging.
- Als ik uitgebreid over een product vertel in een artikel heb ik het label review eraan meegegeven al staat dat niet altijd in de titel.
- Ik koop veel bij Kruidvat, Etos, HEMA en H&M en daarom heb ik hier ook labels voor. H&M staat onder Hennes (want de & pakt die niet in een label).

Hopelijk is het zo een beetje duidelijk. Ik vind de labels zelf wel handig en ik snap niet dat ik het niet eerder heb gedaan. Nu kun je bijvoorbeeld al mijn geposte outfits of looks onder elkaar zien. Nou ja, beter laat dan nooit!

Ik hoop dat jullie de vernieuwingen aan de site handig vinden en dat jullie mijn artikelen 'liken'! Thanks!

Ps. Volg jij me al op Bloglovin'? Zo niet, doen! Dat zou ik heel fijn vinden en het is handig voor jou, omdat je zo gelijk ziet of ik nieuwe artikelen heb geplaatst.

4 comments:

 1. Succes met Labels aanpassen, dat kost inderdaad heel veel tijd!

  Liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja, inderdaad, maar ik zet door! Dank je!

   Delete
 2. Heel veel succes met labellen. Het is inderdaad een grote klus. Leuke vernieuwing.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete