Monday, February 20, 2012

Look met Intensif'Eye oogschaduws (Catrice)

Gisteren maakte ik met bovenstaande producten een look die ik jullie in dit artikel laat zien. Klik snel hieronder op Lees verder>>!

Ik gebruikte van de nieuwe Intensif'Eye oogschaduws van Catrice de kleur Lunch at Tiffany's op mijn bewegend ooglid en Black or White Swan?! in mijn arcadeboog:

Verder gebruikte ik als basis de Shadow Insurance van Too Faced, metallic eyeliner van Bourjois in de kleur Noir Effet Miroir boven mijn oog, velvet touch eye liner van Gosh in de kleur Hypnotic Grey onder mijn oog, de oogschaduw Sandy Beach van Catrice onder mijn wenkbrauw en volume curl mascara van Essence op mijn wimpers. Mijn wenkbrauwen heb ik in model gebracht met de eyebrow gel van HEMA. Die (nieuwe) mascara van Essence doet wel wat die belooft; hij krult mijn wimpers en geeft ze volume!

In zonlicht:

Black or white swan?! is echt een prachtige bruinzwarte kleur met gouden shimmer erin. Heel mooi en bijzonder! De Intensif'Eye oogschaduws brengen wat mij betreft echt toegevoegde waarde aan het assortiment van Catrice.

Full Face:
Daglicht

Met flits:

Onder mijn ogen heb ik Dream Lumitouch highlighting concealer van Maybelline gebruikt en op plekjes de Healthy Mix concealer van Bourjois. Op mijn gezicht draag ik de Blemish Balm van 17 (een merk van de Engelse Boots). Op mijn wangen heb ik mineralized blush van MAC in de kleur Daft Pink aangebracht.

Op mijn lippen draag ik een nieuwe kleur lipstick van de Ultimate Shine-lijn van Catrice. Dit is kleurnummer 190, Gentle Nude is Back:
Door het zonlicht is die iets warmer dan in het echt, want het is een behoorlijke koele nude-kleur (met een paarse ondertoon). Dit is beter te zien op de full face foto's. Hier zie je wel goed de finish van de lipstick.

En ja, ik heb hier het inmiddels beroemde H&M-jurkje aan, dat de afgelopen dagen op meerdere blogs te zien was. Overigens had ik het al vorig jaar november (zie hier). Het jurkje is dus nog steeds te koop bij H&M en het blijft leuk, al is het natuurlijk niet zo origineel meer (maar ja, wanneer is een kledingstuk van H&M dan wel?).


Wat vind jij van de nieuwe Catrice-producten en de look?

4 comments:

  1. ha doordat je schreef dat het jurkje er nog steeds is heb ik hem gelijk besteld. Vorige keer zei ik ook al dat ik hem zo leuk vond.
    En ach ja, er lopen meer in H&M, pech toch???

    ReplyDelete