Thursday, February 23, 2012

Lip colour cream & blush uit Nymphelia-collectie Catrice

Uit de Nymphelia-collectie van Catrice nam ik de blush Dancing Nymphs en de lip colour cream in de kleur Blossom mee. Lees snel verder voor swatches en mijn mening over deze producten.

De blush is alleen al een plaatje om te zien:


Swatches:
Links zie je de blush en rechts de lip colour cream in de kleur Blossom. Beide producten zijn perzikkleurig en passen dus mooi bij elkaar.

Hieronder zie je de blush op mijn wang. De lip colour cream heb ik ook op, maar die zie je nauwelijks.

De blush heeft me echt aangenaam verrast. Wat een prachtige kleur! Hij geeft mijn gezicht een warmere tint zonder te overheersend te zijn al is de kleur zeker goed op te bouwen. Deze ga ik zeker vaker gebruiken!

De lip coulour cream heeft me daarentegen teleur gesteld. Nu had ik al op verschillende blogjes gezien dat er niet veel kleur af kwam, maar ik hoopte er toch wat van terug te zien op mijn lichte lippen. Helaas. Hij geeft toch echt meer glans dan kleur en ik ben dan ook blij dat ik er slechts eentje gekocht heb (er zijn namelijk nog twee kleuren). Full face foto's maken, lukte me niet zo goed, maar op onderstaande foto (met flits, daarom zie ik zo wit eruit) heb ik beide producten op:
Je ziet wel dat mijn lippen een iets warmere tint hebben, maar echt kleur zie ik niet met deze lip colour cream. Juist van een cream had ik verwacht dat die veel dekkender zou zijn. Gelukkig is de blush wel een hit!

De blush is dus een aanrader. Deze kost €4,49. De lip cream vind ik niet de moeite. Deze kost €3,79.

Heb jij al make-up gekocht uit de Nymphelia-collectie?

Ps. Morgen laat ik jullie mijn Primark haul zien, so stay tuned!

16 comments:

 1. De blush ziet er echt prachtig uit!

  ReplyDelete
 2. Ooh, die blush staat je zo goed!! Geeft inderdaad veel warmte aan je gezicht. Ik ga hem zeker in het oog houden :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je wel! Ja, 't is echt een mooie blush!

   Delete
 3. De gloss heb ik ook gehaald.Ik vind de blush wel heel subtiel.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat vind jij van de gloss? De blush vind ik goed te zien op de foto van de helft van mijn gezicht zonder flits (wat dus met de werkelijkheid overeen komt). Op de foto met flits valt die helaas wat minder op, omdat de flits gewoon zo fel is.

   Delete
 4. Replies
  1. Ja he! Ik draag hem nu al drie dagen achter elkaar elke dag. Het is echt m'n nieuwe favoriet!

   Delete
 5. Ik heb van Nymphelia alleen de blush en het enige limited lakje gehaald. De gloss heb ik laten liggen, omdat ik de laatste tijd meer van lipstick ben en ik ook had gehoord dat ze niet zo gepigmenteerd waren :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Slim ingeslagen dus! Welk nagellakje was dat?

   Delete
 6. Ohh wat mooi zeg! Lekker subtiel.
  Hele domme vraag misschien maar wat kosten catrice producten ongeveer? De nagellakjes en zo, ik woon in Chili zoals je weet en voor mij is het alleen te verkrijgen via bv ebay of zo en daar vragen ze gemiddeld 7 tot 9 euro voor een catrice lakje plus nog eens verzendkosten.
  Groetjes Petra

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meestal zet ik de prijzen er in mijn artikelen wel bij, al gaat het dan natuurlijk vaak om LE-collecties. In het vaste assortiment kosten de lipsticks €3,99, lipgloss €3,79, de mono-oogschaduws €2,79, de quattro's met oogschaduw zijn €4,49 en de nagellakjes €2,49. In elk geval is een Catrice-product in Nederland in de winkel eigenlijk nooit duurder dan 5 euro. Op eBay vragen ze dan toch echt wel behoorlijk veel ervoor...

   Delete
 7. bij onze kruidvat is deze collectie er nog niet :( ik wil die blush zo graag hebben!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah jammer! Ik zou dan maar vaak Kruidvat binnenlopen zodat je toch een blush kunt bemachtigen zodra de colletie er wel is.

   Delete