Sunday, January 22, 2012

Shoplog Oostenrijk

In het vorige artikel heb ik jullie al laten zien wat ik heb meegesleept aan make-up tijdens mijn laatste vakantie. Maar ik kon het ook niet laten om nog een boel nieuwe make-up te kopen bij de Bipa en DM. De buit:

Inderdaad valt het gelijk op dat er best veel Bourjois-producten bij zitten. 'Waarom?', vraag je je vast af, aangezien dit merk gewoon in Nederland te verkrijgen is. Normaal koop ik op vakantie ook juist graag producten die niet in Nederland te krijgen zijn. Wel, het bleek dat de Oostenrijkse drogisterij-keten Bipa van het merk Bourjois af wil (nogmaals; waarom?) en daarom alle make-up in het Bourjois-schap verkocht voor 3 Euro per stuk. Dat is nog eens de moeite, helemaal omdat er nog best veel producten over waren. Dit heb ik dan ook gekocht van Bourjois:
- Healthy Mix Serum foundation.
- Lipstick Sweet Kiss Naturel, kleur Fuchsia Ardent.
- Oogschaduwmono #13 (paars met glitter).
- Oogschaduwmono #06 (donkerblauw/zwart).
- Oogpotlood Regard Effet Metallise, kleur Noir Effet Miroir.
- Oogpotlood Effet Smoky, kleur Smoked Brown.
- Compact Powder.

Bij de drogisterij DM (die ook in Duitsland zit) kocht ik wat uit de laatste collecties van Catrice en Essence:
- Lipgloss Ice Chrystals on my Window uit de Chrystalliced collectie van Essence.
- Nagellak Walk on Air uit de Hidden World collectie van Catrice.
- Eyeshadow Souffle Yes, I Wood! uit de Hidden World collectie van Catrice (maar deze had ik al in Nederland gekocht).

Ook van het DM eigen merk She kocht ik enkele leuke producten:
Je ziet een glitter eyeliner, een mooi gouden nagellakje, een potloodslijper (altijd handig helemaal omdat deze in een boxje zit) en een oogschaduwduo waarvan de pigmentatie trouwens prima is. Ik vind het grappig dat dit merk de oogschaduws in stapelbare doosjes doet (een soort duplo-systeem is het) en dat design zie je ook terug in onder andere de nagellak. Daarbij is dit merk erg budget-vriendelijk.

Ook kocht ik deze mascara van Astor bij de DM. Geen idee of het goede mascara is, maar ik vond de huls er zo mooi uitzien.

Enkele producten open:
Je ziet met de klok mee linksboven beginnend de oogschaduw van She (#115), oogschaduwmono's van Bourjois in #06 en #13, Sweet Kiss Naturel lipstick van Bourjois in Fuchsia Ardent en compact powder van Bourjois in de kleur #72 Sable Rose.

Ik ben dus goed geslaagd in Oostenrijk. Niet dat dit helemaal de bedoeling was (en tot ergernis van sommige familieleden omdat ik na het skien nog even snel een drogist in wilde en zij dus moetsen wachten), maar ik ben erg blij met wat ik heb gekocht.

Ook heb ik nog leuke make-upjes (waaronder wat mooie Bourjois-producten) meegenomen voor twee kleine winacties die naar verwachting maart/april gaan plaatsvinden. Houd mijn blog dus in de gaten!

5 comments:

 1. Wat een leuke dingen heb je gekocht.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke aankoopjes! Ben wel jaloers op al je Bourjous producten, 3 euro is echt geen geld!

  ReplyDelete
 3. @Nyria (beautyforgirls): Ja he, dank je!

  @jlovesbeauty: Thanks! Ja, was echt heel blij met die aanbieding!

  ReplyDelete
 4. Ohh ik ben jaloers op je Bourjois aankoopjes.. love them all <3

  ReplyDelete
 5. Toffe spulletjes heb je gekocht!

  ReplyDelete