Friday, December 2, 2011

Victoria nagellak - Nails Inc.

De afgelopen dagen heb ik de kleur Victoria van Nails Inc. op mijn nagels gehad. Dit artikel had ik dan ook eigenlijk al gisteren willen plaatsen als NOTD, maar helaas deed mijn internet het de hele dag niet...

Op naar de swatches:

Ik heb twee laagjes Victoria op met daarover één laagje INM Out the Door topcoat. Victoria is een heel donkerrode creamy lak. Ik vind het wel mooi en zeker geschikt voor het seizoen. Soms lijkt die wel bijna zwart wanneer er weinig licht is:


Wat vind jij van zo'n donker kleurtje?

Deze nagellak zat bij een tijdschrift dat ik in Engeland gekocht had. Helaas is de nagellak niet in de Nederlandse winkel te koop, maar je kunt het ongetwijfeld wel ergens online vinden.

5 comments:

 1. ik vind het echt geen mooi kleurtje, het doet me denken aan bloed

  ReplyDelete
 2. Ik vind dit wel echt een mooie kleur. Zo diep rood.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 3. @Anoniem: Haha, vandaar dat ik zeker aan de Vampire's Love collectie van Essence moest denken bij dit lakje... Maar ik vind hem zelf toch wel chique!

  @Nyria: Ja he! Ben het met je eens!

  ReplyDelete
 4. ik ben het meisje van de eerste reactie weer :) ik zou het echt superfijn vinden als je meer NOTD zou maken. ik ben namelijk echt zo'n fan van nagellak, en ik kom uit België dus hier wordt je blog ook gelezen.

  Alvast bedankt :)

  ReplyDelete
 5. @Anoniem: Ja, ik plaats zeker meer NOTD. Eigenlijk altijd als ik een nieuw lakje heb, want van alle lakjes die ik al heb, heb ik al wel eens een artikel geplaatst, check hiervoor:
  http://beautybloglaura.blogspot.com/2011/06/nagellak-stash-links-naar-alle-swatches.html
  Bedankt voor je reactie en ik vind het leuk dat mijn blog ook in België wordt gelezen!

  ReplyDelete