Friday, December 30, 2011

Oud&Nieuw Look 2011

Vorig jaar maakte ik een oud&nieuw look met cranberry en gouden kleuren (klik hier). Dit jaar wilde ik graag een look maken met blauw, goud en glitter. De gebruikte producten:

Ik heb deels producten gebruikt uit limited editions (LE) van Catrice en Essence, omdat ik dit voor deze look de beste kleuren in mijn stash vind, maar dit artikel is vooral bedoeld ter inspiratie en ook in het standaardassortiment van Catrice (maar kijk ook eens bij NYX en Essence) vind je dit soort kleuren terug.

De totale look:


Mijn oogmake-up bij daglicht:
Helaas heb ik geen foto met mijn oog dicht bij daglicht want die waren allemaal mislukt (te wazig doordat het daglicht al bijna weg was).

Mijn oogmake-up in licht van een lamp (zonder flits):

Ik heb eerst Shadow Insurance van Too Faced aangebracht. Op mijn bewegend ooglid zit de zilveren kleur Mirror Mirror van Catrice (LE Glamourama). In de buitenste ooghoek heb ik de blauwe kleur Drama Baby gebruikt van Catrice (LE Glamourama). In de arcadeboog heb ik de donkerblauwe kleur En Vogue van Catrice (LE Glamourama) aangebracht die ik nog wat exta heb aangezet met de zilvergrijze kleur Tiergarten uit het Berlin palet van Catrice (LE). Onder mijn wenkbrauw zit de gebroken wit kleur Sandy Beach van Catrice (LE). Aan de binnenkant van mijn oog heb ik de gouden oogschaduw Half Baked van Urban Decay aangebracht.

Dan heb ik in mijn binnenste ooghoek het witte oogpotlood Morning Dew van Catrice (LE) gebruikt. Boven mijn oog heb een zwarte gel eyeliner in de kleur Black Jack with Jack Black (Catrice) gebruikt. Onder mijn oog heb ik velvet touch eye liner van Gosh in de kleur Petrol gebruikt. Dan heb ik glitter glue van Too Faced op het midden van mijn bewegend ooglid aangebracht. Hier heb ik wat zilveren glitters geplaatst uit een oud limited edition glittersetje van Essence. Ook onder mijn onderste wimpers heb ik wat glitter glue gebruikt. Zo heb ik over het oogpotloodlijntje daar wat donkerblauwe glitter aangebracht. Glitters geven altijd een instant feestelijk effect.

Mascara ontbreekt natuurlijk bij geen enkele look. Ik heb de Fat Cat lashes mascara van MeMeMe gebruikt. Om mijn wenkbrauwen in model te kammen en te houden, heb ik eyebrow gel van HEMA gebruikt.

Mijn gezicht:Op mijn gezicht heb ik BB Cream van het Engelse merk 17 gebruikt. Dit heb ik afgepoederd met matifying compact powder van Sephora. Onder mijn ogen heb ik Dream Lumitouch highlighting concealer van Maybelline gebruikt voor een fris effect. Op mijn wangen heb ik (voor het afpoederen van mijn gezicht) cream blush in de kleur Tease van e.l.f gebruikt. Na het afpoederen heb ik Rose Quartz mineralize skinfinish van MAC op mijn wangen aangebracht. Op mijn lippen heb ik Tickled Pink lipstick van Catrice (LE) met daarover Resort Life lipgelee van MAC.

Zelf vind ik goud en blauw altijd een erg mooie combinatie. Wat vind je van deze look?

Hoe ga jij je opmaken met oud&nieuw?

9 comments:

 1. Wauw, wat een mooie combinatie zeg. Echt heel erg leuk :)

  ReplyDelete
 2. Mooie look!
  Leuke blog heb je, ik volg je :D
  x

  ReplyDelete
 3. Heel erg mooie look!

  ReplyDelete
 4. FEESTELIJK!:D
  mooi

  ReplyDelete
 5. Echt een prachtige look meid.
  Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 6. Fantastische ogen! super gaaf gelukt!

  ReplyDelete
 7. Mooie look ik ben helemaal weg van hoe je je ogen hebt gedaan :D het is echt mooi

  ReplyDelete
 8. Allemaal bedankt voor jullie enthoustiaste reacties! Dat doet me echt goed :D. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad!

  ReplyDelete