Saturday, December 10, 2011

NOTD: Designer... De Better! (OPI)

Donderdag was ik bij Sephora en daar kocht ik deze prachtige nagellak van OPI die nu op mijn nagels prijkt:

De nagellak draagt de naam Designer, de Better! en komt uit de tijdelijk verkrijgbare The Muppets collectie van OPI. Ik vind het een geweldig mooie lak. Hij is zilverkleurig met kleine koperen glittertjes erdoor heen. Hierdoor heeft die een prachtig foil effect (ja, dit is dus wel een echte foil nagellak!). Gelukkig scheen de zon vanmorgen waardoor ik goede foto's kon maken. Ik heb hem wel al twee dagen op hier.Is die niet mooi? Ik draag twee laagjes zonder basis- of topcoat. Nou heb ik zelf slechts één andere nagellak van OPI, namelijk You don't know Jacques (suede), omdat OPI best prijzig is, maar het is wel goede kwaliteit nagellak en OPI heeft vaak bijzondere kleurtjes en mooie collecties.

The Muppet collectie van OPI is onder andere verkrijgbaar bij Sephora. De nagellak kost €13,50 maar bij Sephora krijg je standaard 15% korting waardoor die daar €11,86 kost. Er zitten nog meer prachtige lakjes in deze collectie, dus het is zeker waard om er even naar te kijken.

Heb jij ook een lakje uit The Muppet collectie van OPI?

6 comments:

 1. Mooi lakje x! x
  ik volg je via Bloglovin vanaf nu , volg je mij terug? xxx

  ReplyDelete
 2. Oh, ik was al aan het twijfelen of ik deze wou, maar nu moet ik hem hebben!

  ReplyDelete
 3. Wat een mooi kleurtje! Vind O.P.I echt een fijn merk..

  ReplyDelete
 4. Mooooooi! Hoewel ik al twee lakjes van The Muppets-collectie heb, wil ik deze er eigenlijk nog bij. Het is wel een heel bijzonder kleurtje!

  ReplyDelete
 5. Bedankt voor jullie reacties! Ja, het is echt een kleurtje waar ik blij van word! :D

  ReplyDelete