Monday, December 5, 2011

Mijn Sinterklaascadeautjes

Zaterdagavond heb ik met mijn familie al Sinterklaas gevierd en ik heb erg leuke cadeautjes gekregen die ik jullie graag even laat zien. Een shoplog maar dan anders, zullen we maar zeggen. Bovenaan dit artikel zien jullie al alle cadeautjes bij elkaar, maar ik zal ze even van wat dichterbij laten zien.

Hoe mijn familie Sinterklaas viert? We geven gewoon cadeautjes aan elkaar met gedichten (of vaker zijn het simpele rijmpjes) erbij. Ook al zijn we met alleen volwassenen, het blijft een erg leuk, gezellig iets om te vieren. Ik vind het zelfs leuker dan mijn verjaardag!

De cadeautjes:

Van alles wat: Een chocoladeletter (altijd lekker), oordopjes (grappig bedoeld), een vouwtasje in een zakje met mijn naam erop, een handige standaard om kaarten, brieven of foto's in te zetten en een superleuke sleutelhanger van een kat waarin ook een (megafel) lichtje zit dat je aan kunt drukken via een knopje en dan hoor je ook een soort 'miauw'. Soort gadget. Deze komt van de winkel Tiger.dk en ik wilde daar graag een cadeaubon van, maar die hebben ze niet, dus heb ik ook nog wat geld gekregen om daar te besteden. Ik ben er nog niet binnen geweest, maar dat zal dus binnenkort wel veranderen.

Ik wilde erg graag het nieuwste boek van Saskia Noort: Koorts. Ik ben er gelijk in begonnen. Dan heb ik nog een adventkalender gekregen (altijd leuk om elke dag een vakje te openen), een jaarkalender met vuurtorens en een agenda voor 2012 van Erté (deze had ik zelf al uitgezocht in Engeland).


Stijlvolle handschoentjes "zonder" vingers (niet van die zwerversdingen), beenwarmers (ik vind ze weer leuk) en een feestelijke haaraccesoire/broche.

Natuurlijk had ik ook make-up gevraagd. Sterker nog; deze paletjes had ik zelf al uitgezocht in Canterbury:

Dit is het from dusk til dawn day compact van de Fearne Cotton collectie (wordt bij de Engelse Boots verkocht):

Ik vind die taupe/grijsachtige kleuren zo mooi en de scarabee-print erin is ook bijzonder. Dit palet is dus van de Fearne Cotton-collectie. Fearne Cotton is een Engelse presentatrice.

Het oogschaduwpaletje van Bourjois:


Jullie begrijpen wel dat ik enorm blij ben met al deze geslaagde cadeautjes!

Heb jij al Sinterklaas gevierd of ga je het vanavond nog vieren? Heb je nog beautyproducten gekregen/gevraagd? Laat het me weten bij de reacties, dat vind ik leuk!

Voor iedereen die nog Sinterklaas gaat vieren: Fijne pakjesavond!

5 comments:

 1. Wat een leuke dingen allemaal.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke cadeautjes! Wij vieren geen Sinterklaas meer, alleen nog kerst. Maar ik kan niet wachten! ;-)

  ReplyDelete
 3. @Nyria (beautyforgirls): Ja he! Dank je!

  @NeonRocks: Haha, begrijp dat je niet wachten kunt! Nog leuke beautydingetjes gevraagd?

  ReplyDelete