Wednesday, December 14, 2011

Look met Inglot make-up

Een tijdje terug hebben jullie al kunnen zien dat ik wat make-up van Inglot heb gekocht (zie dit artikel). Laatst heb ik daar een look mee gemaakt. Hiervoor heb ik de volgende producten gebruikt:

- Miracle Skin Perfector (BB Cream), Garnier).
- Dream LumiTouch highlighting concealer, Maybelline.
- Healthy Mix concealer, Bourjois.
- Shadow Insurance, Too Faced.
- Eyebrow Gel, HEMA.
- Volume Million Lashes extra black mascara, L'Oreal.
- Hypnotic Grey velvet touch eye liner, Gosh.
- M3 palet #553, Inglot.
- Flush cream blush, Topshop.
- Lipstick #122, Inglot.

Het Inglot oogschaduwpalet zit in mijn everyday make-upbakje, omdat er heel makkelijk een mooie, verzorgde look mee te maken valt. De kleuren matchen perfect, de finish van de oogschaduw is mooi glanzend, de oogschaduw is goed gepigmenteerd en hij houdt de hele dag perfect (wel op een basis natuurlijk). Dit is de look die ik er altijd mee op mijn ogen maak al verschilt de eyeliner wel eens. Hier heb ik voor een potlood eyeliner gekozen, maar soms gebruik ik de gel eyeliner in de kleur London Baby van Essence in combinatie met deze oogschaduw. De foto's hieronder zijn onder lamplicht genomen, waardoor de kleur helaas wat minder sterk overkomt dan in werkelijkheid.


De lipstick van Inglot is ook een favoriet. De geur is iets fruitig, maar vervliegt gelukkig snel, want ik houd niet van geurende make-up. Er zit een glans in, maar niet op een metallic manier, maar juist zodat het mij een fris uitziende mond geeft. Ook houdt hij vrij lang voor een lipstick. De lipstick, die warm rozerood is, combineert weer mooi met de koraalkleurige cream blush die ik bij Topshop in Engeland heb gekocht. Cream blushes vind ik altijd fijn, omdat ze mooi in de huid versmelten met vloeibare make-up (zoals foundation, maar in mijn geval de BB cream) en zo een natuurlijk resultaat geven dat niet op de huid ligt. Dit is mijn totale look:
Ik ben erg tevreden met de make-up van Inglot. Ben jij al bekend met dit merk?

Ps. Van de Inglot-nagellak met de flakies volgt later deze maand een apart artikel!

4 comments:

  1. Je hebt zo mooie lange en gekrulde wimpers!

    ReplyDelete
  2. Ik ben enorm benieuwd naar Inglot. Helaas is het niet verkrijgbaar in Belgie, maar ik ga binnenkort naar nederland! Leuk gedaan :)

    ReplyDelete
  3. @Bellachique: Dank je wel! Ja Inglot wordt in Nederland ook alleen nog maar in Amsterdam en Zwolle verkocht, dacht ik... Hopelijk komen er op meer plekken winkels en zeker ook in Belgie!

    ReplyDelete