Monday, November 28, 2011

Aloe & Soft Linen body, room & linen spritz

Toen mijn dreamy pillow & body mist van The Body Shop op was, ging ik op zoek naar een vergelijkbaar product en zo vond ik de nieuwe body, room & linen spritz. Ik heb de geur Aloe&Soft Linen gekozen:

Deze heerlijke spray kun je, zoals de naam al zegt, op je lichaam gebruiken, in de kamer of op je beddengoed. Ik gebruik hem niet als bodyspray op mijn lichaam, omdat ik liever een parfum draag, maar ik gebruik hem wel als interieurspray en op mijn beddengoed als ik even iets verfrissends wil ruiken. De geur die ik heb, Aloe&Soft Linen, is heerlijk fris en in de verte een beetje bloemig. Er zit ook essentiële sinaasappelolie in. De geur heeft wat mij betreft de juiste sterkte. Je ruikt hem wel, maar hij is zeker niet overheersend. Op zich ruikt hij op mijn lichaam ook lekker. Een beetje naar fris wasgoed met wat bloemigs erin en het doet me ook denken aan de geur White Linen van Estée Lauder. Helaas vergeet ik hem vaak te gebruiken, maar ik ga hem nu in mijn zicht zetten (hij stond eerst in mijn nachtkastje), want deze spray is veel te fijn om niet te gebruiken.


Misschien is dit nog wel een goede tip voor een Sinterklaas- of kerstcadeautje. De flesjes zien er mooi uit met de aquarelachtige print erop, er is keuze uit veel verschillende geuren en het is een leuk product.
Bron afb.

Deze multi-purpose spray is in 7 geuren verkrijgbaar bij The Body Shop. Je betaalt € 15,00 voor 100 ml.

Gebruik jij wel eens zo'n spray voor je kamer en/of beddengoed?

4 comments:

 1. Heb een geurkaars van TBS in deze geur en vind hem zo lekker ruiken!
  Die spray lijkt me heerlijk!

  ReplyDelete
 2. Wat leuk, zo'n spray! Lijkt me erg handig om in huis te hebben. :) x

  ReplyDelete
 3. Leuk ! Een beetje een rare vraag maar wil je (als je die hebt) een keer iets over de maybelline one by one (waterproof) mascara schrijven? Al vast bedankt

  ReplyDelete
 4. @Jody: Ow, zijn er ook geurkaarsen van? Daar moet ik eens naar kijken dan. De geur is inderdaad zo lekker!

  @Nathalie: Hij is zeker leuk en ruikt zo lekker!

  @Anoniem: Helemaal geen rare vraag hoor! Ik had de Maybelline One by One mascara, maar helaas heb ik deze al niet meer. Ik vond hem wel erg fijn (geeft volume en scheidt de wimpers mooi). Als je terug zoekt, vind je nog wel looks van me waar ik hem op heb.

  ReplyDelete