Sunday, October 2, 2011

NOTD: Hip Queens wear...?

Gisteren had ik voor het eerst mijn HEMA-jurkje aan (zie fashion haul). Ik ging naar mijn oma's verjaardag en daarna had ik nog een andere afspraak. Ik wilde graag bijpassende donkerblauwe lak op met een feestelijk accent erover heen. Uiteindelijk heb ik mijn nagels gelakt met onderstaande lakjes:
Hip Queens Wear Blue Jeans (Catrice), Broken Tokens (Color Club) en Tarnished Gold (China Glaze).

Ik kon niet kiezen tussen de gouden en zilveren crackle dus uiteindelijk besloot ik ze gewoon allebei te gebruiken en enkele nagels met de zilveren crackle te voorzien en andere weer met de gouden. Dit gaf best een leuk effect!
Mijn linkerhand.

Mijn rechterhand:

Close-up linkerhand:Close-up rechterhand:


Zelf vind ik deze combi geslaagd! Als basislak heb ik trouwens 2 in 1 Ridge Filler&Base Coat van HEMA gebruikt. Ik heb twee laagjes Hip Queens Wear Blue Jeans op, één laagje van de crackle (de zilveren Broken Tokens dan wel de gouden Tarnished Gold) en daarover INM Out the Door topcoat (the best of the best!). Jep, dat is vijf laagjes lak bij elkaar, best veel. Ik heb het vrijdagavond gelakt en vandaag zit het in elk geval nog als een huis.

Zo nu ga ik op mijn balkon genieten van de zon met een boek. Ik heb gisteren De Reünie van Simone van der Vlugt aangeschaft. Ik houd van literaire thrillers. Deze kostte maar € 7,50 bij Ako in gebonden versie (tip!).

Wat vind jij van mijn nails of the day?

Fijne zondag!

6 comments:

 1. Ik vind dit een leuke nailart. De kleuren matchen perfect bij elkaar.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. Leuke combinatie! Vind je die 2 in 1 ridgefiller & basecoat van hema fijn? Ik zit er namelijk aan te denken die te kopen als mijn oude Catrice Basecoat op is.

  ReplyDelete
 3. @Nyria (beautyforgirls): Dank je wel!

  @VeraTCOB: Dank je! Die 2 in 1 ridge filler is een twijfelgevalletje (vandaar ook nog altijd geen review erover)... Hij droogt langzaam en soms komen er luchtbelletjes in de lak. Wel maakt die inderdaad het nageloppervlak gladder en egaler en mijn lak is wel tot vandaag (dus 5 dagen) goed blijven zitten, maar ik had er ook INM topcoat over natuurlijk.

  @Nail-Gloss: Thanks!

  ReplyDelete
 4. Leuk! Deze crackle nagellakjes zijn ook 'goed', sommige zien er niet zo mooi uit vind ik, maar deze wel!

  ReplyDelete
 5. @Beautyblog: Dank je!

  @Anna: Ja, deze crackle lakjes zijn inderdaad heel goed van kwaliteit. Sommige zijn wel minder ja (zoals die van Claire's).

  ReplyDelete