Monday, October 17, 2011

Look: Gris Lilac (Bourjois)

Een tijdje terug heb ik bij de 2+1 gratis actie op make-up van Etos het smoky eyes trio Gris Lilac van Bourjois gekocht. Dit paletje stond al zo lang op mijn verlanglijst. Toen het net uit was, kon ik het nergens vinden en later vond ik het toch wat aan de dure kant en besloot ik te wachten op een actie. Die was er laatst dus en ik heb er gelijk een duochrome eyeliner van Bourjois en een Dream Lumitouch highlighting concealer van Maybelline bij gekocht.

Jullie hebben trouwens al een sneak peek van de look gehad in het artikel over de BB Cream van Garnier, maar nu laat ik de look ook in close-up zien en met de gebruikte producten. Bovenaan het artikel zien jullie de kleuren van Gris Lilac. Op de achterkant van het palet staat hoe je deze kleuren kunt aanbrengen:

Ik heb trouwens al een ander smoky eyes trio in de kleur Rose Vintage (klik hier voor artikel).

De pigmentatie van de smoky eyes trios is altijd vrij licht. Misschien is nat aanbrengen beter, maar ik heb de kleuren droog over een oogschaduwbasis aangebracht. Helaas zie je nog niet zo heel veel van de lilagrijze kleur op mijn ogen, terwijl het in het echt toch echt wel wat opvallender was.

Close-ups van mijn oog:Full face:

Ja, het lijkt alsof er een witte stip op mijn neus zit, haha. Geen idee wat het is. Kleine fail vrees ik...

Gebruikte producten:
- One by One mascara, Maybelline.
- Duochrome eyeliner Noir Bleuté, Bourjois.
- Shadow Insurance oogschaduwbasis, Too Faced.
- Smoky eyes trio Gris Lilac, Bourjois.


- Healthy Mix concealer, Bourjois.
- Glamorous Gloss, Labello.
- Pink Cult blush, MAC.
- Miracle Skin Perfector (BB Cream), Garnier.
Ik ben alleen vergeten om de Dream Lumitouch highlighting concealer van Maybelline af te beelden, want die had ik onder mijn ogen gebruikt.

De Smoky Eyes Trios van Bourjois zijn voor € 12,90 te koop bij onder andere Etos en DA.

Heb jij ook een smoky eyes trio van Bourjois? Zo ja, welke?

Ps. Jullie hebben het gemerkt, vorige week heb ik echt weinig geupdate. Te druk en alles, jullie kennen het wel. Deze week hoop ik weer wat meer tijd te besteden aan mijn blog!

6 comments:

 1. Het blijft een mooie look. De trio palette is ook heel mooi, deze staat ook al een tijdje op mijn lijstje. Het zijn echte kleuren die je dagelijks kan dragen.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. Ik heb de bruine versie hiervan, heel handig om aan te brengen en altijd mooi he :-)

  ReplyDelete
 3. @Nyria (beautyforgirls): Dank je! Ja, de kleuren zijn zeker geschikt voor dagelijks gebruik, want het zijn rustige, niet al te opvallende tinten.

  @ellies: Die trio's zijn zeker mooi!

  @Beauty Treasures: Dank je!

  @Beautyblog LenG: Ja he!

  ReplyDelete
 4. Super mooi kleurtjes!
  ps.: vanaf nu volgen wij jou ! x

  ReplyDelete