Sunday, September 11, 2011

Mijn Boozyshop bestelling incl. swatches

Zoals jullie weten heb ik vorige week zondag een bestelling geplaatst bij de Nederlandse webshop Boozyshop. Woensdag had ik de producten binnen. Alles zat netjes verpakt in bubbeltjesplastic dat weer in een bubbeltjesenvelop zat. Dit zijn de producten:
Van links naar rechts: Soft matte lip cream Addis Ababa (NYX), lipstick Louisiana (NYX), Pout Paint Milkshake (Sleek) en blush Suede (Sleek).

Blush Suede uit de Nude collection van het merk Sleek:

Mooie, neutrale kleur; een soort peachy beige. De blush is mat, dus zonder glitter en glimmer. Toch overtreft hij niet mijn favoriete blush Eversun (MAC). De verpakking vind ik trouwens erg leuk. Het is een mooi matzwart doosje met op het deksel een leuke print en binnenin een spiegeltje. De blush is trouwens vrij klein zoals je kunt zien op de bovenste foto waarbij je de lipstick als vergelijkingsmateriaal hebt. Toch zit er 8 gram in, terwijl er bijvoorbeeld in de meeste MAC blushes maar 6 gram zit.

De lipproducten:

Links Milkshake Pout Paint, midden Addis Ababa soft matte lip cream (alleen de dop) en de lipstick Louisiana.
Deze foto had ik vooral gemaakt om de applicators te laten zien, vandaar dat ik alleen de dop van Addis Ababa had gefotografeerd, maar dat ziet er een beetje vreemd uit zo...

Over de lipproducten, die ik inmiddels ook allemaal gebruikt heb, kan ik het volgende zeggen. Toen ik de eerste keer de Pout Paint op deed, nam ik veel te veel waardoor het echt verf (vandaar de naam paint zeker) op mijn lippen leek. Dit spul is mega-gepigmenteerd! Die eerste keer moest ik dus afhappen met een tissue, maar nu weet ik dat je maar een ienemienie drupje nodig hebt voor heel je lippen. Helaas ruikt het goedje een beetje chemish naar zoete sinaasappel zoals ook de vloeibare producten van e.l.f. ruiken. Zelf houd ik niet zo van die geur. De Pout Paint overleeft een drankje wel, maar geen diner. Hij verzorgt je lippen niet, dus als je lippen droog zijn, ziet dit product er niet zo mooi uit. Vanwege de geweldige pigmentatie vind ik dit toch een interessant product.

De Soft Matte Lip Cream heb ik op donderdag naar mijn werk gedragen. Dit product heeft een zoete caramelgeur. Je moet ervan houden... Bij mij blijft die behoorlijk lang zitten en hij voelt niet onaangenaam op mijn lippen al lijkt die iets uitdrogend. Het effect is echt gaaf, want het geeft een matte kleur af. Toch zie ik wat blauwe shimmer erin (niet zichtbaar op de swatch en ook in het echt minimaal te zien). Het viel me op dat mijn tanden veel witter leken dan ze zijn, wat komt door de koelroze kleur met de blauwe shimmer. De kleur en het effect vind ik echt fantastisch!

De lipstick in de kleur Louisiana is lekker creamy. De geur is heel neutraal (je ruikt bijna niks), wat erg fijn is. Ik had eerder lipsticks van NYX en die vond ik erg uitdrogend, maar daar heb ik met deze geen last van. Louisiana vind ik een mooie kleur. Die dag dat ik de Soft Matte Lip Cream droeg heb ik hem ook gebruikt. Toen de Soft Matte Lip Cream vervaagde heb ik de lipstick aangebracht. De kleuren komen bij elkaar in de buurt en de lipstick is niet uitdrogend, dus die was wel fijn ter afwisseling van de wat drogere Soft Matte Lip Cream. Ik vind Louisiana een aanrader voor meiden die van opvallende lipkleuren houden. Daarnaast is de prijs heel budget proof.

Swatches:
Van links naar rechst: Milkshake Pout Paint (2x; één keer uitgesmeerd en één keer dik), Suede blush, Louisiana lipstick en Addis Ababa lip cream.

Van de Pount Paint in de kleur Milkshake heb ik ook een lipswatch:


Ook had ik vandaag een look met de Suede blush en de Pout Paint:


Hierboven is de blush ook te zien. Mijn ogen had ik heel rustig gehouden, dus daar is niet veel bijzonders aan te zien.

Prijzen:
- Pout Paint Sleek € 6,95.
- Blush Sleek € 4,95.
- Lipstick NYX € 2,49.
- Soft Matte Lip Cream NYX € 5,95.

Al met al vind ik het mooie, betaalbare producten waarmee ik erg blij ben. Het meest positieve is wel dat de pigmentatie van elk product enorm goed is.

Heb jij één van deze producten toevallig ook? Wat vind je ervan?

Alvast een fijne zondag en voor nu: prettige zaterdagnacht!

4 comments:

 1. Ik vind het kleurtje van Addis Ababa lip cream wel heel vet! Maar Milkshake Pout Paint is een kleur die ik zelf ook zou dragen, mooi! Leuke bestelling!

  ReplyDelete
 2. Ik wil ook echt nog eens iets van Sleek Pout Paint proberen. Leuke dingen, die blush is heel mooi.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 3. @Joan: Ja, Addis Ababa is lekker knallend en de Pout Paint is wat draagbaarder. Bedankt voor je reactie!

  @Nyria (beautyforgirls): Ja ik zou zeker eens een Pout Paint proberen! Alleen de chemische geur is wat minder...

  @steffi: Thanks!

  ReplyDelete