Tuesday, September 27, 2011

Fotoverslag: Demak'Up event

Afgelopen zaterdag heb ik mijn eerste event voor beautybloggers meegemaakt. Dit event werd door Demak'Up georganiseerd in de Supperclub te Amsterdam. Ik heb een verslag voor jullie met foto's. Als je op de foto's klikt, krijg je een vergroting te zien, mocht je dat willen.

Ik had door mijn kledingcrisis die ochtend al een trein later dan ik eigenlijk wilde, maar net voor half één was ik bij de Supperclub. De Supperclub zit in een smal steegje vol coffeeshops midden in het centrum. Ik kwam vanaf de Kalverstraat en dacht dat ik redelijk laat was, want ik zag alleen een rode loper met een 'uitsmijter' erbij, maar het bleek dat de andere beautybloggers aan de andere kant van de steeg stonden te wachten, want we mochten nog niet naar binnen.
Deze foto is gemaakt door Céleste van Makeupinfo. Ik sta helemaal rechts met de rode tas.

Eenmaal binnen in de Supperclub konden we eerst even onze jassen afgeven bij de garderobe waar je een knijper met een naam en nummer kreeg als 'bewijsje' waar je jas hing. Erg origineel. Wat ook origineel was, waren de toiletten. Ingedeeld in 'hetero' en 'homo' (in plaats van 'man' en 'vrouw'). De heterotoiletruimte had drie urinoirs en drie gewone toiletten en het was er zo ontzettend donker dat je er nauwelijks een hand voor ogen zag. Ook waren er geen spiegels... (bummer, maar misschien vooral om de urinoirs wat privacy te geven). Genoeg over de toiletten, maar die vond ik al 'rete-interessant', haha!

In de zaal met loungebanken kregen we eerst allemaal een gezonde smoothie, want 'inner beauty' stond deze dag centraal.

Op de foto zie je een stukje van de bar.

Hierna kwamen ze langs met fritesbakjes. "Hm, lekker", dacht ik nog... Nee, nee, geen friet, maar übergezonde rauwkost:

Inmiddels was ik aan de praat geraakt met Michelle van Myfashionality en haar zusje, hieronder beiden te zien met de "snack":

Ik liep achter deze twee aardige meiden op het Damrak en ik vroeg me toen nog even af of ze ook naar het event zouden gaan, omdat ze zo mooi gestyled eruit zagen. Ja dus!

Vervolgens verscheen Lieke van Lexmond op het podium om ons officieel welkom te heten op het event en om de nieuwe producten van Demak'Up te introduceren:
Helaas heb ik alleen deze beetje wazige foto van haar kunnen maken. Lieke was erg vriendelijk en ze is er de hele middag bij gebleven. Ze heeft met bijna iedereen wel even een kort praatje gemaakt, erg leuk!

Inmiddels kwam ik ook in gesprek met Roos van Influence. Zij heeft onderstaande twee foto's van mij gemaakt met haar spiegelreflexcamera. Hierop zie je goed mijn outfit, die jullie in het vorige artikel ook al hebben kunnen zien, maar ook mijn make-up:


Demak'up introduceerde haar nieuwe 'vloeibare' lijn met reinigsproducten: namelijk een reinigingsmelk, reinigingsgel en tonic voor alle huidtypen. Deze producten zijn vanaf oktober te koop. Er werden al enkele setjes met de reinigingsmelk en tonic uitgedeeld.


Toen kwam de verrassing... Met deze producten en de wattenschijfjes die al overal op de tafeltjes klaar lagen, moesten we onze make-up eraf halen! Help, shock! Daar gingen al die mooie make-upjes die iedereen in de ochtend zelf zo zorgvuldig had aangebracht.


Deze foto heeft Michelle van mij gemaakt.

Ik kan alvast zeggen dat mijn eerste indruk van de reinigingsmelk en tonic goed is. Met de melk kun je zelfs (waterproof) oogmake-up verwijderen. De producten bevatten geen parabenen, maar wel het beste van de katoenplant. Ze gaan per stuk tussen de €4 en €6 kosten. Wat mij betreft erg betaalbaar.

Toen waren we dus (bijna) allemaal make-uploos. Maar niet getreurd, er stond een lading visagisten voor ons klaar om ons één voor één van een nieuw make-upje te voorzien:Na de visagie zag ik er zo uit (de foto is gemaakt door Deb van Beautygoddess):
Zo'n naturel look, maar toch zat mijn gezicht best dichtgeplamuurd. Mijn wenkbrauwen vind ik wel mooi in vorm geborsteld. De visagiste complimenteerde me met mijn natuurlijk volle wenkbrauwen en zei ook dat ik ze vooral niet teveel moet epileren. Thank you, girl! Meestal hoor ik namelijk juist dat ik er wat meer aan moet doen, maar zelf houd ik ook van mijn wat vollere wenkbrauwen. Toch wel jammer dat we nauwelijks oogmake-up op hadden gekregen. Kijk nou naar die kleine oogjes. Vooral een lijntje mis ik toch wel. Ik kreeg nog wel wat mascara op, terwijl de meeste visagisten dat niet eens gebruikt hadden. Tja, naturel kan mooi zijn hoor, maar bij mijn kleding vond ik mijn eigen make-up eigenlijk wel mooier staan... De meeste meiden voelden zich best wel 'naakt' na de visagie. Tja, we zijn beautybloggers he, dus we houden van onze blushes, eyeliners en lipsticks. Helaas pindakaas!

Tussendoor kregen we nog regelmatig interessante, gezonde hapjes voorgeschoteld:


Opgemaakt (say what) en wel mochten we dan allemaal nog op de foto ook.
Teske zie je hierboven poseren.

Er was zelfs één man bij. Beautyblogger? Ik weet niet wie hij is... Lieke stelt hem hier wat vragen.

Ik vond het zelf wel een beetje eng om zo tussen iedereen te poseren, dus ik ben pas als één na laatste gegaan. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat dat we nog gemaild/opgestuurd krijgen.

Het was echt een leuke, gezellige, geslaagde middag. Ik heb er echt van genoten! We kregen allemaal nog een goodiebag mee met daarin de nieuwe reinigingsproducten van Demak'Up. Als ik ze getest heb, zal ik een review online plaatsen. Dit kan nog wel even duren...

Ik vond het ook erg leuk om al die gezichten die je van internet (her)kent eens in het echt te zien. Ik heb kennis gemaakt met Roos, Michelle (en haar zusje), Helen en Linda, Sandy, Dhini en enkele andere meiden een handje geschud en ik kwam Deb tegen (de enige die mij herkende van mijn blog, haha). Klik zeker op hun namen voor de links naar hun leuke blogs!

Demak'Up: Bedankt voor dit superleuke, geslaagde event!

Ps. Klik hier voor mijn eerdere review over Demak'Up wattenschijfjes, reinigingsdoekjes en oogmake-up remover pads.

10 comments:

 1. Leuk verslag! Gaaf dat je ook de photo booth op de foto hebt gezet. Ik vond het erg gezellig om je te leren kennen!! Dank je voor het vernoemen van mij in je artikel! Liefs

  ReplyDelete
 2. Leuk verslag en ik vond het leuk je te ontmoeten :)

  ReplyDelete
 3. @Roos: Thanks! Ja was gezellig he! Ik ben wel benieuwd naar die professionele foto...

  @Céleste: Ja he! Het was ook zo'n leuk event. Nog bedankt dat ik je foto (bovenaan) mocht gebruiken.

  @Linda (xibalbasblog): Dank je, ik vond het ook leuk om jou te ontmoeten!

  ReplyDelete
 4. Echt zo leuk allemaal, ziet er allemaal heel gezellig uit. Jammer dat ik niet kon, echt balen.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 5. @Nyria (beautyforgirls): Ja, het was superleuk. Echt jammer dat je er niet bij was...

  ReplyDelete
 6. Zag er ongeloofelijk leuk uit :)

  ReplyDelete
 7. @blushieworld: Het was ook ongelooflijk leuk ;-)!

  ReplyDelete
 8. Super leuk en geslaagd event. Leuk om jouw verslag en fotos te lezen. Het was super leuk om jou te ontmoeten! Bedankt dat je me genoemd hebt!

  ReplyDelete
 9. @Deb: Graag gedaan hoor! Ja, het was een leuk en gezellig event. Ik vond het ook heel leuk om jou eens te ontmoeten. Nog bedankt voor de foto!

  ReplyDelete