Friday, August 26, 2011

Mijn make-up stash voor een mini-break

Deze week had ik lekker vrij. Van zondag tot en met donderdag ben ik in Zeeland geweest. Ik sleep voor een paar dagen weg nog best wat make-up mee:
Dit is mijn hele holiday stash bij elkaar.

Gezichtsmake-up:

Ik heb de daily all in one BB cream van Garnier gebruikt en daarom had ik geen foundation mee. Verder een poeder om mee af te poederen, een concealer en twee blushes.

Oogmake-up:
Het palet met de veelal zilveren kleurtjes is een favoriet om mee te nemen. Hier kan ik verschillende looks in koele tinten mee maken. Wil ik toch een warme ooglook? Dan ga ik voor de losse oogschaduws van Catrice; een crèmekleurige en een bruine. Hiermee kan ik bijvoorbeeld deze look maken. Verder mogen een oogschaduwbasis, (gel) eyeliner, verschillende oogpotloodjes en mascara natuurlijk niet ontbreken. Ik heb een gewone en waterproof mascara mee, omdat ik ook naar het strand ging, al was het niet echt strandweer.

Lipproducten:

- Lipgloss Brighton Beach Peach, NYC.
- Lipstick I'm Sailing, Essence (50's Girls Reloaded).
- Lipstick #55 Pure Blush, The Body Shop.
- Soft 'n Shine Lip Balm Barbie, Gosh.
Met deze vier producten kan ik alle kanten op; een nude lipgloss voor bij wat zwaardere ooglooks of gewoon als subtiele glans, een perzikkleurige lipstick, een roze lipstick en een roze lipbalm (die ook SPF bevat).

Brushes:
Dit zijn kwasten van allemaal verschillende merken. Het zijn er best veel in verhouding tot de make-up, maar goede tools zijn nu eenmaal onmisbaar.

Woensdag ben ik met mijn moeder een dagje in Brugge (België) geweest. Wat een leuke stad is dat. Wel een beetje druk met toeristen, maar ja, ik ben daar natuurlijk ook een toerist... We hebben er een wafel gegeten, gewinkeld en aan het einde van de middag hebben we nog een wijntje gedronken:

In het volgende artikel laat ik jullie mijn aankopen zien van de afgelopen dagen, want natuurlijk heb ik het niet kunnen laten om ook nog wat te shoppen her en der.

And, very exciting: Morgen om 13.00 uur heb ik een afspraak bij de kapper voor mijn nieuwe kapsel-idee.

Neem jij meer of juist veel minder make-up mee als je een paar dagen weggaat?

Fijn weekend!

5 comments:

 1. Wow je hebt wel veel bij je hoor, ik ben wel iets luier ik kom nooit verder als een oogschaduw, mascara, oogpotlood (ik ben een ramp met eyeliner) en een lipbalsem... en dan mis ik op vakantie of tijdens een weekendje weg toch wel weer van alles en dat is dan meteen een goed excuus om iets nieuws te proberen haha anders krijg ik de preek van goh heb je nog niet genoeg rotzooi haha.

  ReplyDelete
 2. Wat? Je was in Brugge? Had ik graag geweten, konden we mekaar misschien es zien :-), ik woon er namelijk!

  Als ik wegga voor enkele dagen neem ik ongeveer evenveel mee als jij, alleen wel minder penselen.

  ReplyDelete
 3. Je neemt van alles wat mee. Dat doe ik ook altijd.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 4. super leuk om te zien
  je neemt ook zoveel mee als ik altijd doe hah

  ReplyDelete
 5. @Petra: Haha, dat is inderdaad een goed excuus dan om wat nieuws te kopen. Maar wat jij opnoemt is zo ongeveer wat ik al dagelijks in mijn tas aan make-up meesleep ;-). Wel lekker als je met zo weinig kunt.

  @Kim (Pimpernell): Wat een geluksvogel ben je dat je in zo'n mooie, leuke en gezellige stad woont!

  @Nyria (beautyforgirls): Ja, zo kan ik er alle kanten mee op!

  @Jessy: Haha, ja voor sommigen zal het best veel zijn, maar voor wat meer dagen vind ik het wel prettig om wat keuze te hebben.

  ReplyDelete