Sunday, August 14, 2011

Kleine Kruidvat-haul

Gisteren was ik even in Kruidvat. Ik was benieuwd naar de nieuwste limited edition Ballerina Backstage van Essence, maar die was er natuurlijk nog niet, want die collecties zijn hier altijd superlaat. De schappen van Catrice en Essence zijn al een tijdje halfleeg, maar ze werden gisteren wel eindelijk aangevuld. Kruidvat hier in mijn woonplaats houdt niet erg van make-up, zo lijkt het wel...

Bij de Nivea douche- en deoproducten zag ik 3 halen, 2 betalen en aangezien ik geen deo's meer op voorraad had, heb ik er gelijk twee gekocht:

Pearl&Beauty deo, € 3,79 en Invisible deo, € 3,28.

Om aan de actie te voldoen, heb ik er deze douche olie bijgenomen:
Deze kost € 3,99. Ik bewaar hem voor de winter, want dan is mijn huid meestal wat droger en dan is zo'n olie heerlijk verzorgend.

Ik vind de producten van Nivea best prijzig eigenlijk, maar met deze actie had ik op bovenstaande producten € 3,69 korting en dan is het goed te doen.

Kruidvat verkoopt ook sieraden van het merk Accessories. Ik zag een leuk paar oorbellen in de aanbieding en een mooie helix-piercing:

De oorbellen waren maar € 2,00. Ik vind donkerblauw erg leuk de laatste tijd. Niet alleen voor kleding, maar ook voor schoenen en accessoires. Deze kon ik dus niet laten hangen. Ik heb sinds 3 maanden een helix-piercing. Ik kan hem nog niet vervangen, want volledige genezing kan wel 6 tot 9 maanden duren. Ik zal dus nog even geduld moeten hebben voordat ik deze piercing kan dragen, maar ik vond hem erg leuk, dus ik heb hem wel al gekocht. Het is een open ringetje met aan de uiteinden pareltjes. Een chique piercing dus, haha. Hij kost € 5,95.

Ik heb inmiddels trouwens besloten om de maand augustus een no buy wat betreft make-up te houden. Dan mis ik maar die ene leuke limited edition, want heb ik die productjes nou echt nodig? Nee natuurlijk! En daarnaast heb ik al zoveel leuks wat ik ook wat vaker wil gaan gebruiken.

Wie houdt er ook een no buy?

9 comments:

 1. Leuke dingen heb je geshopt, die deo's ruiken volgens mij echt lekker! Enne, succes nu met je no-buy.. I have it too :P

  ReplyDelete
 2. Die Invisible deo zou ik ook nog graag willen proberen. En die piercing is mooi! Nu ik dat zo zie bedenk ik me dat ik ook wel een nieuwe piercing wil voor bovenin mijn oor.

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtige oorbellen!

  ReplyDelete
 4. ik weet dat ze die LE lijn van Essence in Nijmegen al hebben want ik zag die zaterdag.

  ReplyDelete
 5. Naar zo'n helix piercing ben ik nog opzoek! Ik zal eens gaan kijken bij Kruidvat :)

  ReplyDelete
 6. @Evelien: Thanks! Die deo's ruiken zeker lekker. Een beetje geparfumeerd maar niet té. Jij ook succes met je no-buy!

  @Joan: Dank je! Ja, ik ben zelf ook benieuwd naar die deo.

  @Destiny: Yep!

  @jlovesbeauty: Dank je! Ze zijn groot, maar niet massief en daardoor goed draagbaar.

  @Anne: Dat is leuk! Hier inmiddels ook, maar heb nu toch een no-buy ingesteld (en stiekem vond ik de producten wat tegenvallen, dat scheelt weer).

  @Moniek: Ja, Kruidvat heeft leuke, maar Six trouwens ook vaak.

  ReplyDelete
 7. die oorbel met die parels heb ik nu ook in :)

  xoxox

  ReplyDelete
 8. Ik heb de helix met parels nu ook maar ik krijg hem niet open!
  Kan niet de bedoeling zijn toch?

  ReplyDelete