Saturday, August 6, 2011

FOTD: Oh So Special (Sleek)

Iedereen kent inmiddels het Oh So Special palet van Sleek wel. Ja, ik heb hem ook en nee, ik ga geen swatches meer laten zien, want die zijn al op zoveel blogs te vinden (bijvoorbeeld hier). Vandaag heb ik mijn ooglook met een paar kleuren uit dit mooie palet gemaakt en die wil ik jullie wél laten zien:Dit zijn de kleuren in het palet die ik even laat zien om aan te geven welke kleuren ik gebruikt heb:

De gebroken wit kleur Bow heb ik onder mijn wenkbrauw aangebracht. De matroze kleur Pamper heb ik op ongeveer 1/3 van mijn bewegende ooglid aangebracht vanaf de binnenkant. Ribbon, de fellere matroze kleur, heb ik op de rest van mijn bewegend ooglid aangebracht. In mijn arcadeboog heb ik Wrapped Up gebruikt. Ik heb nog een heel klein beetje Organza in mijn binnenste ooghoek aangebracht, maar die zie je nauwelijks terug. De grijsblauwe kleur Glitz heb ik als lijntje onder mijn oog aangebracht.

Natuurlijk heb ik Shadow Insurance van Too Faced als basis aangebracht. Als eyeliner boven mijn oog heb ik bruine gel eyeliner London Baby van Essence gebruikt. Op mijn waterlijn zit het oogpotlood Brown van Cargo. Ik heb Lashblast Luxe mascara van Covergirl in de kleur Black Royale op mijn wimpers.

Ik heb ook een paar full face foto's gemaakt die het geheel weergeven:

Hieronder zie je de ooglook ook goed

De bovenste twee foto's zijn met flits, de onderste is zonder flits.

Ik heb mijn geliefe XPerience Weightless foundation van Max Factor op in de kleur Raw Silk. Onder mijn ogen zit Touche Magique concealer van L'Oréal voor een frisse uitstraling. Op plekjes heb ik Healthy Mix concealer van Bourjois gebruikt. Ik heb alles afgepoederd met de Translucent Loose Powder van Essence. Op mijn wangen draag ik Pink Cult blush van MAC (Jeanius collectie). Ik draag de lipstick Pretty Please van MAC:

Zoals je ziet is het een vrij lieve, romantische look geworden. Dit komt vooral door het gebruik van de roze kleurtjes.

Wat vind jij ervan?

Fijn weekend!

*FOTD=Face of the Day

13 comments:

 1. @Charlotte: Dank je!

  @NeonRocks: Thanks!

  @Nyria (beautyforgirls): Bedankt!

  ReplyDelete
 2. Oeh deze look ga ik eens proberen na te maken xp
  Heel erg mooi!

  ReplyDelete
 3. @jlovesbeauty: Dank je! Leuk om te horen!

  @steffi: Bedankt!

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige look! Ik heb dit palette ook. Ik zal het ook eens op deze manier uit proberen!

  ReplyDelete
 5. @Deb: Dank je! Ja, dat is leuk he, op allerlei blogs kom je looks tegen en dat geeft dan weer nieuwe inspiratie. Er kan echt zoveel met dit palet!

  ReplyDelete
 6. Mooie look, fijne kleuren heb je gebruikt! Ik wil dit palette nog erg graag :)

  ReplyDelete
 7. @Evelien: Dank je! Ja, dit palet gebruik nu sinds ik hem heb minimaal drie keer per week. Je kunt er zoveel kanten mee op.

  @Merel: Thanks!

  ReplyDelete
 8. Het palette is echt zo mooi! Denk dat ik hem toch ook eens ga aanschaffen! :D

  ReplyDelete