Wednesday, August 17, 2011

Claire's color changing mood nail polish

Dit zijn twee lakjes, Silly/Awesome en Bored/Excited, van de color changing mood nail polishes van Claire's. Zoals de naam doet vermoeden, zouden deze afhankelijk van je humeur van kleur veranderen, maar eigenlijk reageren ze gewoon op warm en koud. Bij warmte is de kleur lichter en bij kou wordt de kleur donkerder.

Swatches
Silly/Awesome


Bored/Excited


Ik vind de kleurtjes gaaf en het effect ook, al zie je dat vooral goed bij langere nagels. Dan loopt de kleur echt over, omdat je nageltips dan koeler zijn dan de rest van je nagel. Voor de swatches heb ik koud water langs de uiteindes van mijn nagels laten lopen, zodat je het kleurverschil een beetje ziet.

De lakjes lakken niet zo soepel, maar een beetje streperig. Ook moet ik wel drie laagjes aanbrengen voor een dekkend resultaat. Helaas chippen ze ook snel. Na ongeveer 1 á 2 dagen zie je al chips langs de nagelranden (zelfs met topcoat), zoals ook op de swatches te zien is. De kwaliteit laat dus wat te wensen over, maar het zijn wel erg leuke lakjes door de kleur en het effect. Ze zijn trouwens mat, maar door de topcoat die ik gebruikt heb, glanzen mijn nagels op de swatches.

Voor zover ik weet zijn deze mood polishes niet in Nederland verkrijgbaar. Voor mij zijn ze meegebracht vanuit Amerika, waar ze $ 5 per stuk kosten. Je kunt ze wel online proberen te kopen.

Iets voor jou?

8 comments:

 1. Ik ben er ook nog altijd benieuwd naar!

  ReplyDelete
 2. Wat een super schattige kleurtjes zeg, vind vooral Bored/Excited een mooi kleurtje. Maar bij Silly/Awesome zie je wel het meeste effect op de foto's. Grappig!

  ReplyDelete
 3. Leuke kleurtjes, alleen jammer dat ze niet zo fijn lakken!

  ReplyDelete
 4. Ik heb zo'n ring, en wil de nagellak graag hebben. Als ik een Claire's zie haal ik ze meteen. Maar welke kleur weet ik nog niet. ;p
  xx

  ReplyDelete
 5. Dat tweede kleurtje is moooi! En leuk idee :D

  ReplyDelete
 6. ik vind ze ook gaaf en kan niet wachten tot ze ooit in nl komen. In claires zelf geven ze ook al aan dat de kwaliteit niet helemaal top is en dat de importeur van nl daarom niet wil inkopen. Dat is wat ik er tenminste van hoorde in een claires winkel.

  ReplyDelete
 7. @Marijke: Ja he! Als snoepjes!

  @Moniek: Dat gevoel ken ik ;-)!

  @Joan: Ja, het effect vastleggen blijft lastig. De kleurtjes zijn leuk ja.

  @Vera: Ja, de kleurtjes zijn mooi, jammer van de kwaliteit.

  @Merel: Ze zijn alleen niet bij Claire's in NL verkrijgbaar...

  @Evelien; Ja, grappig idee hè, zulke verkleurende lakjes!

  @Kirs: Ow, oké. Ik ben benieuwd of ze ooit toch nog naar NL worden gehaald. Of beter nog: Dat ze de kwaliteit verbeteren en ze dan naar NL halen, want de kleurtjes en het effect zijn leuk!

  ReplyDelete