Sunday, July 24, 2011

Swatches laatste MAC aankopen + ooglook Jade's Fortune

Ik had jullie nog een artikel beloofd met swatches van mijn laatste MAC-aankopen van de Semi-Precious en Fashion Flower collectie. Bij deze dus!

Ik hoopte op zon gisteren, toen ik aan het swatchen was, maar helaas kwam er slechts af en toe een heel waterig zonnetje door waar ik nauwelijks wat aan had. Ik ben het weer dan ook hartstikke zat, net als jullie waarschijnlijk. Wanneer wordt het zomer? Toch heb ik geprobeerd het beste van de swatches te maken om jullie een beetje een beeld van de mooie producten te geven.

Ik heb alles geswatched op een basis van NYX Jumbo Pencil Milk. Dit zijn swatches van de oogschaduws (e/s) en Mineralize Skinfinish (MSF) op mijn arm:
Daglicht


Met een sprankje zonlichtVan links naar rechts: Jade's Fortune e/s (nat en droog), Hint of Sapphire e/s (nat en droog), de MSF Rose Quartz; beide kleuren gemengd, binnenste en buitenste ring.

Lipgelée Budding Beauty

Deze lipgelée is eigenlijk gewoon een lipgloss in een tube. Hij voelt heerlijk verzorgend aan en ruikt subtiel naar vanille. De kleur Budding Beauty sprak me al gelijk aan. Zalmroze met een gouden glinstering erin:


Op de lippen is dit kleurtje erg naturel, zoals jullie konden zien in mijn laatste look. Zelf draag ik deze lipgelée dan ook graag over koraalroze lipstick heen voor net dat beetje extra shine&sparkle.

Mineralize Skinfinish Rose Quartz
Dit blijft gewoon een beauty om alleen al naar te kijken. Ik draag hem zo vaak als ik maar kan. Zoals in mijn vorige look te zien was, geeft die zo'n mooie glow aan mijn huid. Ik gebruik hem als blusher (buitenste, roze kleur) en highlighter (inner circle). Hij komt helaas maar half zo mooi over op de swatches. Toch laat ik er verschillende foto's van zien, omdat het licht hem ook verschillend kan laten overkomen.Links zie je beide kleuren gemengd, in het midden het binnenste (glanzende deel) en rechts de buitenste roze ring.

Oogschaduws Jade's Fortune en Hint of Sapphire
Dit zijn ook alweer van die pareltjes waar ik alleen al eindeloos naar kan kijken. Ik heb ze daarom nog steeds op mijn make-up tafel liggen en niet opgeborgen in een lade.
Swatches van beide kleuren:

Links Jade's Fortune nat en droog, rechts Hint of Sapphire nat en droog. Voor het nat aanbrengen heb ik wat Radiant C Face Quencher van Herbalife op mijn kwast gespoten. Ik heb de swatches gemaakt met een oogschaduwkwastje van haar. Met een sponsapplicator komen de kleuren sterker over. In mijn vorige look zie je hoe sterk het blauw van Hint of Sapphire naar voren kan komen.

Toch vind ik Jade's Fortune nog mooier dan Hint of Sapphire:

Hier zie je Jade's Fortune aan de buitenkant van mijn ooglid aangebracht. Vaak breng ik hem deels nat aan en vervaag ik hem droog. Dit is een ooglook die ik al een paar keer gedragen heb de laatste week.

Al met al ben ik heel erg blij met deze mooie producten. Het heeft me een flinke duit gekost, maar ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn aankopen. Ik moet zeggen dat ik zelf zulke producten niet had gekocht toen ik nog op school zat, maar nu ik fulltime werk en een vast salaris heb, vind ik dat ik mezelf af en toe wel kan verwennen met wat duurdere, speciale producten. Natuurlijk is dit voor iedereen anders.

De prijzen:
- Mineralize Skinfinish € 27,50
- Oogschaduw € 20
- Lipgelée € 17

Heb jij nog wat van deze MAC-collecties gekocht?

6 comments:

 1. Wauw, die oogschaduw is prachtig :)
  Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 2. Héle mooie producten!

  ReplyDelete
 3. Mooie swatches! Ik heb deze collectie laten staan omdat ik de laatste maanden echt al veel te veel gekocht heb, mag wel even wat minderen :P

  ReplyDelete
 4. @Nyria (beautyforgirls): Ja he! Dank je!

  @Astrid: Thanks!

  @Noelle: Dank je! Ja wel balen als je even niks kunt/wilt kopen. Ik had van de laatste populaire MAC collecties (Wonder Woman, Surf Baby) niks gekocht en nu vond ik deze collecties erg leuk, dus heb ik eens mijn slag geslagen.

  ReplyDelete
 5. Super mooie producten, en wauw mooie ooglook!

  ReplyDelete