Saturday, July 30, 2011

HEMA Moisturizing Lipstick #54

Gisteravond ging ik met mijn familie eten bij mijn oma. Ondanks dat ze al in de 80 is, heeft ze nog steeds oog voor make-up en koopt ze nog regelmatig een nieuwe lipstick. Per ongeluk had ze een lipstick twee keer gekocht en daarom mocht ik er eentje van haar hebben. Dat is altijd leuk! Helemaal leuk is dat dit ook nog een oranje lipstick bleek te zijn en laat oranje nou net dé kleur van deze zomer zijn:
Bron afb.

De lipstick die ik gekregen heb:


De lipstick zit in een simpele, zwarte huls met het HEMA-logo erop. Aan de bovenkant van de dop staat het kleurnummer op een sticker in dezelfde kleur als de lipstick. Zo herken je de kleur van buitenaf dus wel makkelijk.

Swatch:

Er komt veel kleur van de lipstick af, dat zit dus wel goed.

En op mijn lippen:
Helaas is de finish iets meer metallic dan ik verwacht had. Een crèmefinish (dus met minder glans) had ik mooier gevonden. Enig voordeel van meer glans is dat het de lippen optisch wat meer volume geeft. De lipstick draagt prettig en voelt comfortabel en licht verzorgend aan, zoals te verwachten valt van een moisturizing lipstick.

Ik heb deze lipstick gekregen, dus ik weet de prijs niet, maar make-up van de HEMA is altijd erg betaalbaar, dus voor een paar euro heb je deze lipstick gekocht.

Oranje lipstick, iets voor jou?

Ps. Morgen laat ik in een look een full face met deze lipstick zien...

4 comments:

 1. Mooie kleur, zeg.
  Is hij erg duur?

  ReplyDelete
 2. Heel mooi kleurtje, ik vind de lipsticks van de hema zo slecht nog niet.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 3. @Merel: Ik heb hem gekregen, dus ik weet de prijs niet precies, maar meer dan € 5 kan die nooit zijn...

  @Nyria (beautyforgirls): Soms heeft HEMA wel leuke lipsticks ja. Mijn favoriet is #01 Brilliant Colour&Volume. Die is crème lichtroze!

  ReplyDelete
 4. Nummer 88 van de moisturising serie (Hema)is een felle en intens rode kleur, vooral al je hem wat dikker op de lippen aanbrengt. En heel zacht voor de lippen, de lippenstift smaakt ook prima

  ReplyDelete