Sunday, July 31, 2011

H&M online bestelling

Tja met dat grauwe, herfstachtige weer zit ik veel te surfen op internet. Dat is niet altijd goed voor mijn portemonnee, want dan ga ik ook weer online bestellen. Ik heb vandaag een bestelling bij H&M geplaatst. Mijn laatste bestelling bij H&M online is alweer ruim twee maanden geleden geweest, dus dat valt dan weer mee voor mijn doen.

Dit zijn de door mij geshopte items:

Blazer, € 19,95 sale. Ik ben benieuwd. Ik hoop dat de kleur mij staat. Ik vind het model en de aparte details (kant en een strik) erg leuk!

Blousehemdje, € 7,45 sale. Ik hou van deze koraalkleur en dit model is ook handig om op warme dagen naar mijn werk te dragen.


Gewaxte, zwarte spijkerbroek, € 29,95. Dat die gewaxt is geeft een soort wet look effect. Ik vind het wel wat hebben.

Pumps, € 9,95 sale. Ik hoop maar dat ze passen...


Trui, € 4,95 (aanbiedingsitem). Altijd handig voor erbij en niet een te warm model, want ik houd niet van dikke truien.

Strakke kokerrok, € 9,95. Ik hou erg van dit model rok. Een paar goede hakken eronder en het geeft een heel vrouwelijke look.


Armband, € 7,95. Ik draag geen kettingen (vind ik irritant zitten), nauwelijks ringen, maar wel vaak armbanden en altijd oorbellen. Dit vind ik een mooi opvallend exemplaar.

Armband, € 2,45 sale. Een superzomers armbandje. Ik word alleen al blij van al die kleurtjes. Laat de zon maar weer schijnen!

Als het goed is, krijgen we vanaf morgen eindelijk weer zomerweer, dus dan kan ik mijn computer verlaten voor terrasjes, het park, ijsjes eten en zonnen op het balkon/strand. Daar kijk ik wel naar uit en jullie vast ook!

Fijne zondag!

6 comments:

 1. Ik wil ook graag zo'n kokerrok, en de hakken zijn ook wel mooi.

  ReplyDelete
 2. De blazer met de strik ik zo leuk! Die wou ik ook.
  Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 3. @Merel: Ja, zo'n rok kun je echt leuk combineren en het ziet er heel stijlvol en vrouwelijk uit. Zou er zeker eentje kopen.

  @Nyria (beautyforgirls): Ja he! Ik vind hem ook erg leuk, dus ik hoop dat ik de juiste maat heb besteld.

  ReplyDelete
 4. Die armband heb ik ook, erg mooi issie :D En die blazer + wet look broek, dayum, LOVING THEM!

  ReplyDelete
 5. wauw dat jasje en die pumps zijn heel mooi! liefs

  ReplyDelete