Sunday, June 12, 2011

Mijn favo neutrale everyday ooglook

Voorheen was ik vooral fan van grijs en zilver op mijn ogen, maar de laatste tijd ben ik ineens weg van een heel andere combi:

Ik draag deze look iedere week wel een paar keer. Het past overal bij. Het is een simpele look die er toch verzorgd en stylish uitziet. Ook passen de kleuren mooi bij mijn haar- en huidskleur.


Ik gebruik er vrijwel alleen maar budget proof producten voor die in Kruidvat te krijgen zijn:
- Gel Eyeliner #02 London Baby, Essence.
- Oogschaduw Sandy Beach, Catrice (deze is limited edition, maar Catrice heeft inmiddels vast wel een vergelijkbaar kleurtje in het vaste assortiment).
- Oogschadyw Go, Charlie Brown! , Catrice.
- Eyeshadow Base, Essence.
- Masterpiece mascara, Max Factor.

De eyeshadow base breng ik als basis aan over mijn hele ooglid. De lichtbeige oogschaduw breng ik daarover heen aan, ook over mijn hele ooglid tot aan mijn wenkbrauw. In de arcadeboog gebruik ik de bruine oogschaduw voor wat diepte. Onder en boven mijn oog zet ik een lijntje met de donkerbruine gel eyeliner. Als laatste wat mascara op de wimpers en that's it !

Heb jij ook zo'n everyday look? Welke kleuren/producten gebruik je daarvoor?

10 comments:

 1. Mooie neutrale look, zo draag ik mijn oogmake-up ook vaak als ik haast heb en naar school moet. Alleen dan laat ik meestal nog de eyeliner weg, maar ik doe dus wel het lijntje onder mijn oog.

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke en mooie neutrale look. Staat je goed.
  Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 3. Heel mooi gedaan! Ik draag overdag eigenlijk enkel een neutrale oogschaduw, een dun lijntje boven en een laagje mascara.

  ReplyDelete
 4. @Joan: Bedankt! Ik zet wel altijd een lijntje boven mijn oog, maar als ik haast heb, gebruik ik oogpotlood in plaats van gel eyeliner. Dat werkt het snelst voor mij.

  @beautyforgirls: Dank je!

  @mysummerholidays: Bedankt! Ik wissel wel vaak af, ook met wat zwaardere looks.

  @Evelien: Thanks!

  ReplyDelete
 5. Sandy Beach was mijn favo oogschaduw en toen heb ik hem laten vallen. Vond ik nog veel erger dan toen mijn Dior Blush viel omdat ik deze niet kan vervangen. Tot nu toe ook nog niks gevonden dat erop lijkt trouwens. Ik blijf zoeken. :)

  Prachtige look trouwens.

  ReplyDelete
 6. Die natuurlijke kleurtjes staan je heel erg mooi!
  Leuke look!
  x

  ReplyDelete
 7. Mooie look! De eyeliner vind ik echt super gedaan! Ik heb je trouwens getagged ;-)

  ReplyDelete
 8. @Prinses Prikbordje: Ah, da's wel zonde dan. Sandy Beach is echt een fijne naturel kleur die ik vaak gebruik. Wel jammer dat je nog niks gevonden hebt wat er op lijkt...

  @jlovesbeauty: Thanks!

  @Deb: Dank je!

  ReplyDelete
 9. Mooie naturel look, ik ben zooo blij dat ik die Sandy beach oogschaduw van die Catrice LE heb, vind hem echt amazing voor Catrice kwaliteit

  ReplyDelete