Wednesday, May 11, 2011

PUPA Pop White Fuchsia

Eerder schreef ik al over de leuke nail art kitjes met crackle lakjes van PUPA (klik hier). Ik mocht een setje reviewen. Ik heb gekozen voor de kleur Pop White Fuchsia. Dit is een setje bestaande uit een witte basislak met daarbij een donkerroze crackle topcoat:

De witte basislaag moet je 4 minuten laten drogen, waarna je de toplak aan kunt brengen. Na deze lakjes in volgorde te hebben aangebracht, is dit het resultaat:


De finish is mat. Ik draag er normaal gesproken nog wel een topcoat overheen en dan krijg je dus een glanzende finish (niet op de foto's). De witte nagellak lakt niet zo prettig... Ik heb er twee laagjes van aangebracht. Het effect is wel leuk, maar ik ga de roze crackle topcoat zeker nog over andere, glanzende lakjes proberen. Ik vind het namelijk wel een heel mooi crackle kleurtje!

Eind vorig jaar had PUPA ook nail art kitjes uitgebracht met crackle nagellak en als ik heel eerlijk ben, vond ik die mooier:

Klik hier voor een artikel over de linker combi met zilverwit en paars. Deze wordt trouwens nog verkocht in de online winkel van PUPA!

De prijs van deze nail art kit is € 12,50. Je kunt het setje onder andere bestellen bij: PUPAwinkel.nl. Voor verkooppunten in de winkel: Klik hier.

Wat vind jij van dit nail art kitje? Heb jij al crackle nagellak?

7 comments:

 1. Ik vindt hem super.. Heb hellaas zelf nog geen crackle nagellak, want ze zijn steeds uitverkocht!

  ReplyDelete
 2. Ik heb het setje met POP coral gekregen :) Review kan je terugvinden op mijn blog !
  Eerlijk gezegd ben ik zelf ook meer te vinden voor de donkere versie, maar ik denk dat het gewoon een beetje gewoon worden is!

  x

  ReplyDelete
 3. Onwijs leuk setje. De perfecte combinatie.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 4. ik hou al heel lang van cracking nails, deze zijn echt mooi!

  ReplyDelete
 5. Op 12 en 13 mei waren er problemen met Blogger. Volgens mij zijn er reacties verloren gegaan (deze heb ik dus NIET verwijderd). Helaas...

  @Paola: Die van Essence staat nog steeds niet overal in het schap. Deze van PUPA is maar beperkt verkrijgbaar. Check de PUPA-site voor verkooppunten of ga naar de webwinkel!

  @Nail-Gloss: Thanks!

  @Glamloving: Ow, leuk! Dat is ook een leuke, zomerse combi! Ja, het zal inderdaad wel even wennen zijn, deze versies met wit...

  ReplyDelete