Thursday, May 19, 2011

Nagellak: Rain Check (Wet 'n Wild)

Groene lakjes? Niet mijn ding! Blauwe lakjes vind ik dan wel weer erg leuk! Nu heb ik nog een exemplaar in mijn nagellakcollectie dat ik jullie niet eerder heb laten zien: Rain Check van Wet 'n Wild. Dit is een metallic blauw lakje:

Hij past goed bij het wat koelere, regenachtige weer van de laatste dagen, niet? Ik heb twee laagjes op. Hij lakt fijn en droogt snel. Metallic lakjes drogen meestal sneller dan crème-lakjes, is mijn ervaring.

Over de verkrijgbaarheid heb ik helaas wat minder info... Ik heb hem cadeau gekregen en diegene heeft hem in Amerika gekocht. Via internet is die natuurlijk wel te bestellen.

Tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat (nog t/m 22 mei!) op alle nagellak heb ik nog twee nieuwe lakjes gescoord: Marrakech van W.I.C. by Herome en Nude Rose van Maybelline. Het zijn twee prachtige kleuren die jullie zeker binnenkort te zien krijgen.

Wat vind je van zo'n kleurtje als Rain Check?

5 comments:

 1. Ik vind het wel een vet kleurtje voor als ik bijvoorbeeld op stap ga. :D

  ReplyDelete
 2. Die vind ik echt heel erg mooi! Ik zou dan wel 3 laagjes doen omdat ik hem zo nog wat sheer vind. Maar die blauwige ondertoon vind ik super!

  ReplyDelete
 3. @Joan: Ja, metallic kleuren zijn leuk voor uitgaan, omdat ze in het donker toch meer opvallen dan crèmekleuren!

  @Paola: Dank je!

  @Raafje: Ja, ik denk ook dat drie laagjes nog net iets beter was geweest...

  @Nyria (beautyforgirls): Thanks!

  ReplyDelete