Sunday, April 17, 2011

PUPA Nailart Kit POP 2011 + prijsvraag

Ik kreeg een leuk persbericht in mijn mail dat ik ook even met jullie wil delen. Er zit namelijk een leuke prijsvraag aan verbonden.

Vorig jaar had ik een leuk nail art setje van PUPA gekocht met een crackling topcoat. Hierover heb ik toen een artikel geschreven, dat je hier vindt. Nog nooit heb ik zoveel complimentjes over mijn nagellak gehad als met deze combi op mijn nagels.

De setjes waren redelijk snel uitverkocht, maar nu is er goed nieuws: PUPA komt met nieuwe setjes die als het goed is nu al verkocht worden.
Deze setjes zijn in vier kleurencombinaties te koop:

Ze kosten € 12,50 per stuk (een goede deal voor 2 mooie lakjes) en ze zijn limited edition, dus leverbaar zo lang de voorraad strekt.

Prijsvraag
PUPA heeft nog een leuke winactie waarbij jij één van de setjes kunt winnen. In totaal worden er tien kitjes weggegeven. Klik hier om naar de prijsvraag te gaan.
Meedoen kan tot en met 24 april!

Verkooppunten van PUPA vind je onder deze link en je kunt online bestellen bij pupawinkel.nl.

Ik ga mijn setje snel weer eens gebruiken. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe het op de teennagels zou staan of zou dat te hysterisch zijn?

Wat vind jij van crackling nagellak?

Fijne zondag!

5 comments:

 1. Wat leuk! Bedankt vd tip! Heb gelijk meegedaan ;-) Fijne zondag!

  ReplyDelete
 2. @Deb: Graag gedaan! Nu duimen he!

  ReplyDelete
 3. ja super leuk! Ik heb ook gelijk meegedaan;)

  ReplyDelete
 4. Ik hoop dat ik het win! Ik heb gehoord dat er van Essence ook crackle lakjes zijn, maar ik heb ze nog nooit in de schappen zien liggen. Waarschijnlijk altijd uitverkocht!

  Groetjes Iris!

  ReplyDelete
 5. @manouk: Leuke actie he!

  @Iris: Ja die van Essence zijn pas kort aan het assortiment toegevoegd. Bij Kruidvat hier staan ze nog niet eens in het schap (ik zag wel waar ze horen te staan namelijk). Daar ben ik ook wel benieuwd naar!

  ReplyDelete