Wednesday, April 20, 2011

Nieuwe zomerschoenen + 2 outfits

Bij C&A, jawel C&A, heb ik twee paar zomerschoenen gekocht. Ik wilde flatjes kopen, want die had ik helemaal niet, en toen zag ik ook nog een leuk paar wedges:

De flatjes zijn altijd draagbaar en in deze kleur, gebroken wit, met vrijwel alles te combineren:

Ze kosten € 12.

De wedges vond ik zo leuk! Ze hebben een poederkleur waar ik erg van houd.
Deze kosten € 29.

Tom vindt ze ook leuk:
Hij trekt graag mijn schoenen aan ;-).

Maandag was ik vrij en daarom had ik toen een echt zomerse outfit aan om mee op mijn balkon te kunnen zitten in combinatie met de wedges:

Ja, ik weet het; mijn benen zijn nog érg wit! Ik kleur niet zo snel, dus het zal ook nog wel even duren voordat ze wat bruiner zijn. Zelfs hier heb ik er al meerdere dagen mee in de zon gezeten en ik smeer niet extreem met zonnebrandcrèmes of zo... Het shirt is trouwens van H&M (lentecollectie) en de shorts heb ik al lang geleden eens ergens gekocht, maar ik weet niet meer waar precies.

Vandaag naar mijn werk had ik deze lieflijke, vrouwelijk outfit aan met de flatjes:

Het jurkje heb ik pas gekocht en komt van Vero Moda (€ 19,95). Het vestje is van HEMA (van vorig jaar) en de legging met kantrandje onderaan is van C&A.

De afgelopen dagen heb ik trouwens ook elke dag mijn nieuwe lipstick van MAC in de kleur Pretty Please gedragen. Deze combineert zo mooi met alle zachte, zomerse kleuren. Ik ben er helemaal blij mee!

Wat vinden jullie van de schoenen en de outfits?

8 comments:

 1. Oeh, pretty :) en niet zo duur. Mooie outfits ook!

  ReplyDelete
 2. Wat heb jij lange, slanke, gespierde benen! Ik ben jaloers :D

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke dingen allemaal. Prachtige schoenen.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 4. @Maccia: Dank je! Ben er ook erg blij mee!

  @Eline: Dank je wel! Ja, dure schoenen en kleding zal je bij mij niet vinden, wel probeer ik altijd leuke items bij elkaar te shoppen om er een beetje verzorgd uit te zien.

  @Marijke: Bedankt!

  @Anoniem: Dank je! Ik loop veel (en woon drie hoog zonder lift) en fiets ook zo nu en dan naar mijn werk (40 minuten). Vroeger, in de vorige eeuw, heb ik lang paardgereden en ook veel gefietst naar school. Denk dat ik daar mijn beenspieren aan te danken heb.

  @Kalypso: Thanks!

  ReplyDelete
 5. De wedges staan je erg leuk :) smeer anders was zelfbruiner op je benen? doe ik ook altijd als ze nog zo wit zijn

  ReplyDelete
 6. @Tessa: Ha, je hebt mijn gedachten kunnen lezen! Ik heb vrijdag zelfbruiner van Kruidvat aangeschaft en dat doet al heel wat voor mijn witte benen.

  ReplyDelete