Monday, April 4, 2011

Colourful Eye Look

Mijn laatste ooglook die ik gemaakt had, vond ik niet intens genoeg. Zoals ik al had aangkondigd, wilde ik daarom een look maken met losse pigmenten. Dat heb ik nu gedaan en dit is het knallende resultaat:

Ik vind het zelf wel leuk, maar bij mijn bleke huid stak het wel heel erg af! Ik heb voor deze look vooral losse oogschaduw van Fyrinnae gebruikt (klik hier voor mijn artikel hierover).

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb:
De gebruikte oogschaduwpoeders van Fyrinnae zijn van links naar rechts: Electro-Koi, Kitten in Heels en Forbidden Lover. Hieronder heb ik de HEMA oogschaduwbasis gebruikt. Verder heb ik Naked pigment van MAC naar mijn wenkbrauw vervaagd en oogpotlood (Velvet Touch Eye Liner in Black Ink van Gosh) en mascara (The Falsies Black Drama van Maybelline) aangebracht.

De mascara heb ik dus net nieuw. In mijn vorige artikel schreef ik nog dat ik hem een drama vond om aan te brengen, maar bij de derde keer (dat was bij deze look), lukte het ineens! Vanaf nu gaat het wél goed en ben ik dus ook al meer tevreden met deze mascara. In een aparte review zal ik dé truc onthullen om deze mascara netjes aan te brengen zodat je niet met aan elkaar gekleefde wimpers eindigt, zoals bij mijn eerste twee keer.

Geslaagde look?

4 comments:

 1. Heel mooi gedaan :)
  I love these colors.
  Liefs, xxx

  ReplyDelete
 2. Zeer mooie ooglook!
  Leuke combo van de kleuren!
  Kus

  ReplyDelete
 3. Wow super leuke kleurtjes <3

  ReplyDelete
 4. @Kalypso: Thanks girl!

  @Delphine: Bedankt!

  @Kim: Dank je!

  ReplyDelete