Sunday, March 13, 2011

Floralista collectie Catrice

In maart en april ligt tijdelijk de Floralista collectie van Catrice in de winkels. Dit is een collectie met lieflijke voorjaarskleurtjes oogschaduw, nagellak, blush en lipgloss. Ik heb twee producten gekocht:
Nagellak in de kleur Lavender Breeze en de duo blush in Lively as Ever.

De duo blush is supermooi en ik vind dit zeker een aanrader uit de collectie. Dit maakt het weer een beetje goed, dat ik de Mighty Aphrodite blush uit de Wonder Woman collectie van MAC door mijn vakantie niet kon kopen. Al was ik stiekem ook wel blij, want dit scheelt weer in mijn portemonnee. De kleuren van de MAC duo blush komen wel overeen met die van de Catrice blush en ik vind deze blush van Catrice echt heel mooi! De verpakking is al erg stijlvol met het bloemenprintje en ook in de blush zelf zit op één helft een bloemenprint:

De kleuren zelf zijn ook al zo mooi. Het pigment is prima. De blush is vrijwel mat, waardoor die heel natuurlijk oogt en de kleur is goed op te bouwen. Daarnaast kun je één van de twee kleuren kiezen of ze mengen en als één kleur opbrengen. Zo zien de kleuren apart en gemengd eruit:
De linkerkleur is een mix van beide kleuren, daarnaast zie je de peachy kleur en rechts is de roze kleur. Het zijn warme kleuren die volgens mij veel meiden goed zullen staan. Ik kan alleen maar zeggen: Koop dit prachtige blush duo als die er nog is!

De nagellak is een geval apart... Hij brengt niet makkelijk aan. Twee laagjes zijn dekkend, maar je moet wel een beetje een ervaren lakker zijn, wil je niet met een streperige lak eindigen. Daarnaast is het zo'n kleur die je óf leuk vindt óf verschrikkelijk. Sommigen zullen het net typ-ex vinden namelijk. Ik vind het wel leuk en zeker bij gebruinde handen (die ik nog niet echt heb), vallen je nagels lekker op met deze net niet witte kleur:

De kleur heet Lavender Breeze. Ik zou er dan een lavendelkleurige tint in verwachten, bijvoorbeeld wat lila. Dit zie ik echter niet. Ik zie er meer een grijzige gloed doorheen. Hierdoor is de kleur net niet wit-wit:
Het is in elk geval een lakje in een kleur die ik nog niet heb, maar je moet er van houden.


De blush kost € 3,99 en de nagellak kost € 2,49. Catrice wordt verkocht bij Kruidvat en Trekpleister. Vooral de grotere filialen verkopen de tijdelijke collecties die elke twee maanden wisselen.

Hebben jullie al iets gekocht uit deze collectie?

7 comments:

 1. Heb naar de blush zitten kijken, maar toen toch niet gekocht...


  **Kom gezellig eens langs bij mijn blog.
  Terugvolgen mag, mr is geen 'moetje'xx

  ReplyDelete
 2. Die zijn alle twee onwijs mooi. Dat lakje heb ik ook.
  Liefs, xxxx

  ReplyDelete
 3. @Laurence: Blush toch maar niet gekocht? Zonde! Haha, vind volgen geen probleem hoor. Al ben ik best lui in het reageren op andere blogs... ^^

  @Kalypso: Leuk lakje he!

  ReplyDelete
 4. Ik had idd toch inderdaad wat meer lila verwacht in die nagellak, dan wastie mooier geweest denk ik!

  ReplyDelete
 5. @Milady; Ja, ik denk ook dat die met wat meer lila mooier zou zijn...

  @Marijke: Ja he! Ben er ook echt blij mee. Nu al een paar dagen opgehad. Hij kruimelt wel een beetje, maar verder heb ik er niks op aan te merken.

  @Enchanted Beauty: Dank je!

  ReplyDelete